Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Germania: Angela Merkel a fost huiduita in timp ce vizita un centru pentru imigranti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Germania: Angela Merkel a fost huiduita in timp ce vizita un centru pentru imigranti

Cancelarul german Angela Merkel a fost huiduita miercuri de manifestanti germani, in momentul in care a ajuns la un centru de refugiati din Heidenau estul tarii), teatru al unor ciocniri orchestrate de extrema dreapta in acest weekend, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Angela Merkel a fost huiduita de protestatri in timpul vizitei la centrul de refugiati din Heidenau

Cancelarul Germaniei a fost huiduit, miercuri, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la centrul de refugiati din localitatea germana Heidenau, landul Saxonia, scena unor proteste violente impotriva imigrantilor,.

Angela Merkel a fost huiduita de protestatari in timpul vizitei la centrul de refugiati din Heidenau

Cancelarul Germaniei a fost huiduit, miercuri, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la centrul de refugiati din localitatea germana Heidenau, landul Saxonia, scena unor proteste violente impotriva imigrantilor,.

Este dezgustator. Ce a patit Angela Merkel la un centru de refugiati

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost huiduita, miercuri, de circa 200 de persoane cu ocazia vizitei efectuate la centrul de refugiati din localitatea germana Heidenau, unde au avut loc proteste violente.

VIDEO Criza refugiatilor. Angela Merkel si Francois Hollande discuta luni despre cotele de imigranti. 7 000 de oameni au ajuns in Serbia intr-o singura noapte. Vicecancelarul german: Europa este intr-un somn adanc

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel vor discuta despre cotele de acceptare a imigrantilor la reuniunea lor de luni, a anuntat duminica ministrul francez de Externe Laurent Fabius, citat de Reuters. Berlinul si Parisul cer tuturor tarilor UE initiative in fata a ceea ce numaesc cel mai rau exod de populatie de la Al Doilea Razboi Mondial.

Angela Merkel denunta revoltele impotriva refugiatilor

Cancelarul Angela Merkel a denuntat, luni, revoltele impotriva refugiatilor, numindu-le repulsive. Reactia a fost facuta in contextul in care,la un azil dintr-un oras din estul Germaniei, au avut loc revolte impotriva refugiatilor.

Premierul sarb, Aleksandar Vucic: Angela Merkel are un rol decisiv in Balcanii de Vest

Premierul sarb, Aleksandar Vucic, a spus despre cancelarul german Angela Merkel ca are un rol decisiv in Balcanii de Vest. Cancelarul Angela Merkel are un rol decisiv, ea este cel mai important lider european si.

Angela Merkel: Europa este intr-o situatie nedemna de ea in privinta crizei imigratiei

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat marti, in timpul unui dialog cu cetatenii, ca Europa se afla intr-o situatie nedemna de ea in ceea ce priveste criza imigratiei, transmite AFP.

Angela Merkel, despre criza imigratiei: Europa este intr-o situatie nedemna de ea

Europa se afla intr-o situatie nedemna de ea in privinta crizei imigratiei, a declarat marti cancelarul german Angela Merkel, intr-un dialog cu cetatenii. Totodata, Berlinul a anuntat ca inceteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )