Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Gestul care spune totul: ce a facut Simona Halep dupa meciul cu Angelique Kerber

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gestul care spune totul: ce a facut Simona Halep dupa meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep a depasit rezistenta lui Angelique Kerber si s-a calificat pentru a treia oara in semifinale la Roland Garros. continuă pe Adevărul

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Elise Mertens 6-2, 6-1 / Halep, la nivelul maxim - Calificare lejera n sferturi

Simona Halep 1 WTA) a inceput a doua saptamana la Roland Garros cu o evolutie aproape de perfectiune in partida cu Elise Mertens 16 WTA). Liderul mondial a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a inchide meciul in doua seturi, scor 6-2, 6-1, obtinand astfel calificarea in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. inceputul meciului a fost unul echilibrat, insa totul s-a naruit in jocul belgiencei dupa game-ul al treilea, cand Halep a reusit break-ul. De atunci, meciul a mers intr-o singura directie, jucatoarea noastra a avut solutii la toate loviturile lui Mertens, a fost agresiva si a facut diferenta cu serviciul.

SIMONA HALEP, primele declaratii dupa ce A SPULBERAT-O pe Angelique Kerber: Trebuie sa dau totul, nu trebuie sa RENUNT

Liderul WTA, Simona Halep, a invins-o pe germanca Angelique Kerber, scor 6-7, 6-3, 6-2, in sferturile de finala de la Roland Garros, calificandu-se in semifinalele turneului de tenis. Simona a precizat la.

Simona Halep, in pericol! Adversara de azi spune ca stie ce trebuie sa faca pentru a o invinge pe jucatoarea noastra

Simona Halep deschide ziua la Roland Garros, urmand sa joace, de la ora 12. 00, cu belgianca Elise Mertens, in optimile de finala.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru Simona

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a apreciat ca meciul sau de luni cu belgianca Elise Mertens,.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT la Roland Garros. Partida crunta pentru Simona

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe.

VIDEO Simona Halep, aplaudata de Kerber dupa o lovitura incredibila

Simona Halep a invins-o din nou pe Angelique Kerber, la fel cum o facuse si la Australian Open, in semifinale. A fost inca un meci de trei seturi adjudecat de liderul mondial.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-7 (2), 6-3, 6-2 / De la agonie la extaz - Halep, calificata n semifinale

Simona Halep 1 WTA) si-a asigurat locul in semifinalele de la Roland Garros, dupa o revenire superba in meciul cu Angelique Kerber 12 WTA), scor 6-7 2), 6-3, 6-2. Cele doua jucatoare au oferit o partida extrem de spectaculoasa, primul set fiind unul cu multe rasturnari de situatie. Kerber a condus cu 4-0, dar liderul mondial nu a renuntat nicio seunda la lupta, a echilibrat jocul si primul set s-a decis la tiebreak. Nemtoaica a gestionat foarte bine momentele importante si s-a impus cu 7-2, profitand si de numeroasele erori ale romancei. Dupa pauza de vestiar, Simona a revenit mult mai agresiva si a controlat partida pana la final, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi: 6-3, 6-2. Pentru un loc in marea finala de la Roland Garros, Halep se va duela cu spaniola Garbine Muguruza 3 WTA).

Cronica de la fata locului: Simona Halep si linistea ncrederii - Am uitat emotiile la intrarea n complex

Elise se incurajeaza, face eforturi sa se agate de orice sansa, dar mingea vine prea repede parca de la adversara. Terenul belgiencei pare la fiecare schimb mai mare, oricum te-ai uita. Mertens paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa un meci in care nu are sa-si reproseze prea multe. Simona Halep a fost la un alt nivel 6-2, 6-1 si calificare in sferturi), iar siguranta pe care a afisat-o liderul mondial m-a facut sa imi uit emotiile la intrarea in complexul parizian.

Simona Halep, ultimul antrenament nainte de partida cu Kerber a fost facut cu un sparring partner stngaci

Simona Halep s-a antrenat pe Suzanne Lenglen cu un stangaci inainte de disputa din sferturile Roland Garros-ului cu Angelique Kerber. Ziarul oficial al competitiei prefata astfel partida dintre cele doua: Va fi un duel al defensivelor.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT la Roland Garros. Halep egaleaza la seturi

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a reusit .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )