Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Gheorghita: incepand cu 28 ianuarie se reprogrameaza cu 10 zile toate persoanele din categoria personalului esential pentru doza 1, pentru a nu afecta rapelul si vaccinarea celor peste 65 de ani si a bolnavilor cronici

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gheorghita: incepand cu 28 ianuarie se reprogrameaza cu 10 zile toate persoanele din categoria personalului esential pentru doza 1, pentru a nu afecta rapelul si vaccinarea celor peste 65 de ani si a bolnavilor cronici

Incepand cu 28 ianuarie se reprogrameaza cu 10 zile toate persoanele din categoria personalului esential pentru doza 1, pentru a nu afecta doza de rapel si vaccinarea persoanelor vulnerabile - bolnavi cronici si persoane peste 65 de ani - a anuntat marti medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului national pentru coordonarea activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19, intr-o conferinta de presa. Este solutia gasita de autoritati dupa ce saptamana trecuta Romania a primit doar jumatate din dozele de vaccin programate pentru a fi livrate. Dintre persoanele care deservesc activitati esentiale, vor fi extrasi si reprogramati cu 10 zile intarziere cei care au varsta sub 65 de ani si nu figureaza in evidente cu boli cronice, a precizat Valeriu Gheorghita. continuă pe Hotnews

VALERIU GHEORGHITA: Avem deficit de doze, se decaleaza cu 10 zile cei programati care deservesc zone esentiale

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheroghita, a declarat, marti, ca Romania are in prezent un deficit de 117. 000 de doze de vaccin anti-Covid, asa ca, incepand cu 28 ianuarie, se decaleaza cu zece zile toate persoanele programate care deservesc activitati esentiale.

EXCLUSIV Ce a patit Toni Grecu in spital. Informatii de ultima ora, vedeta e internata de 10 zile

Actorul Toni Grecu 61 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti artisti de umor de dupa 1990, cu sute de aparitii la tv si pe Internet, si fondator al grupului Divertis, se afla internat, de zece zile, in spitalul bucurestean Matei Bals. Contactat, azi, de reporterii impact. ro, Toni Grecu, diagnosticat cu Covid-19, ne-a declarat: Fata .

Gheorghita: Avem deficit de doze. Din 28 ianuarie, se amana vaccinarea cu 10 zile pentru persoanele programate care deservesc activitati esentiale

Persoanele care desfasoara activitati esentiale si care ar fi trebuit sa primeasca prima doza de vaccin anti-COVID din 28 ianuarie vor fi reprogramate, urmand sa fie imunizate incepand cu data de 8 februarie, a anuntat marti, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivel national, medicul Valeriu Gheorghita.

O femeie care a fost declarata decedata de coronavirus, s-a intors la caminul de batrani dupa 10 zile

O femeie in varsta de 85 de ani, din Spania, despre care s-a crezut ca a murit de Covid-19, s-a intors la caminul de batrani in care statea dupa 10 zile, conform Reuters.

Valeriu Gheorghita: Avem un deficit de 117.000 de doze. Persoanele care deservesc activitati esentiale si care au fost programate in intervalul 28 ianuarie - 11 februarie se translateaza cu 10 zile mai tarziu

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca avem un deficit de 117. 000 de doze de vaccin deoarece nu am primit atatea cate ar fi trebuit. Solutia.

Prognoza meteo pentru Bucuresti 26-28 ianuarie 2021: Lapovita si strat de zapada de 12 centimetri

Vremea in Capitala va fi rece in urmatoarele doua zile, cu lapovita, zapada si vant, iar temperaturile vor deveni negative, potrivit prognozei meteo speciale pentru Bucuresti.

Peste 850.000 de romani s-au programat pentru vaccinare antiCOVID-19 in ultimele 10 zile, in etapa a doua de imunizare

479 persoane din etapa a II-a de vaccinare s-au programat pentru imunizare din 15 ianuarie incoace, pe platforma informatica programare. vaccinare-covid. gov. ro, potrivit datelor oficiale.

O femeie din Spania, crezuta moarta de Covid, a revenit la azil dupa 10 zile

O femeie in varsta de 85 de ani crezuta moarta de familia ei, din cauza coronavirusului, si-a surprins rudele intorcandu-se la azilul unde era ingrijita la noua zile dupa ce li s-a zis ca ea a fost inmormantata.

O batrana care a murit de COVID-19 s-a intors 10 zile mai tarziu la caminul in care locuia

O femeie in varsta de 85 de ani din Spania, despre care familia sa fusese informata ca a murit din cauza coronavirusului si a fost inmormantata, a revenit la caminul de batrani in care locuia, la zece zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )