Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Google promoveaza telefonul Motorola prin cea mai buna reclama care putea sa incapa in paginile unei reviste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Google promoveaza telefonul Motorola prin cea mai buna reclama care putea sa incapa in paginile unei reviste

Motorola Moto X nu este chiar un hit la vanzari pentru Google, dar cu siguranta cele doua companii au idei de promovare. Ultima presupune sa schimbi culoarea telefonului dupa cum vrei pe o reclama din paginile revistei Wired. E ca pe Internet, dar experienta e pur offline. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Prima iesire pe autostrada, in Alba si Hunedoara. Cum arata cea mai noua sosea cu patru benzi din Romania

A sosit ziua asteptata cu atata nerabdare de cetatenii din Sebes si de toti cei care tranziteaza cel mai aglomerat oras din judetul Alba. Sebesul a scapat de cele peste 40. 000 de autovehicule care il tranzitau zilnic, dupa ce s-a deschis circulatia pe autostrada Orastie-Sibiu in judetul Alba.

Cea mai materialista tara de pe glob: 71% din cetatenii ei isi masoara succesul prin lucruri

China este cea mai materialista tara din lume, potrivit unui studiu IPSOS realizat in 20 de tari pe 16. 000 de persoane. Asta inseamna ca 71% din chinezi spun ca isi masoara succesul prin lucrurile pe care le detin.

VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005

Deznodamantul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell si difuzat pe ITV in Anglia a avut cele mai scazute audiente din ultimii ani. Editia jurizata de Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne in care a castigat Sam Bailey a inregistrat o audienta de 9,7 milioane de telespectatori.

VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005 pana in prezent

Deznodamantul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell si difuzat pe ITV in Anglia a avut cele mai scazute audiente din ultimii ani. Editia jurizata de Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne in care a castigat Sam Bailey a inregistrat o audienta de 9,7 milioane de telespectatori.

webRelease: Campania De profesie: medic in Romania a castigat Premiul European pentru Excelenta, la cea mai prestigioasa competitie europeana de comunicare

Cea mai importanta campanie dedicata problemei exodului personalului medical din tara, De profesie: medic in Romania, a fost premiata la prestigioasa competitie internationala European Excellence Awards. Initiativa, lansata de Consiliul Investitorilor Straini, prin Grupul de Lucru pe Sanatate prezidat de GSK, realizata cu sprijinul Ministerului Sanatatii si Colegiului Medicilor si implementata de agentia GMP PR, a fost considerata cea mai de succes campanie, la nivel european, in categoria de comunicare a Asociatiilor. Hotnews. ro a prezentat 18 reportaje multimedia despre doctori, in marea lor majoritate tineri, care lupta cu si pentru sistemul medical, in ciuda greutatilor inerente si a salarilor mici.

Un fost director din Botosani a incasat in 2013 cea mai mare indemnizatie de somaj: 5.755 de lei pe luna

Cea mai mare indemnizatie de somaj aflata in plata, care este si cea mai mare din 2013, se ridica la 5. 755 de lei pe luna, este incasata de un fost director adjunct la o societate comerciala din Botosani, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

5.755 lei: cine a luat cea mai mare indemnizatie de somaj in 2013

Cea mai mare indemnizatie de somaj aflata in plata, care este si cea mai mare din 2013, se ridica la 5. 755 de lei, platiti unei persoane din judetul Botosani care a ocupat postul de director adjunct la o societate comerciala, precizeaza ANOFM, potrivit.

Cea mai mare gunoiste neautorizata din Europa se afla la periferia Chisinaului

Cea mai mare gunoiste neautorizata din Europa se gaseste la Mina Purcel, in marginea Chisinaului, transmite IPN. Pe teritoriul acesteia, din 2011 si pana in prezent, au fost depozitate peste 1,2 milioane de tone de deseuri solide.

Fraza Ill be back rostita de Arnold Schwarzenegger in Terminator, desemnata cea mai buna replica dintr-un film

Fraza Ill be back, rostita de Arnold Schwarzenegger, in filmul Terminator, a fost desemnata cea mai buna replica dintr-un film din toate timpurile, conform unui sondaj realizat de platforma online.

New York Times: Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa.

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, relateaza Mediafax. Oferind automobile care isi fac treaba la preturi mici, de la 7. 700 euro cu tot cu taxe, Dacia si-a facut loc intr-o Europa afectata de incertitudini eonomice si somaj ridicat, noteaza New York Times, care face referire la datele privind inmatricularile de autoturisme noi din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )