Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO: Google si Uber vor sa colaboreze pentru a crea TAXI-uri autonome care se vor conduce singure

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Google si Uber vor sa colaboreze pentru a crea TAXI-uri autonome care se vor conduce singure

Google si Uber vor sa colaboreze pentru a crea prima masina TAXI autonoma care se va conduce singura, se arata intr-un material potrivit TechCrunch. com. Uber este o companie americana care a dezvoltat o aplicatie pentru tablete si smartphone-uri care le pemite clientilor sa comande limuzine cu sofer sau taxiuri. Uber a lansat aplicatia pentru iPhone in anul 2010, oferindu-le clientilor posibilitatea de a inchiria rapid limuzine cu sofer. Ulterior, pe fondul competitiei cu jucatori mai mici, compania le-a oferit clientilor si posibilitatea de a comanda taxiuri sau masini cu tarife mai mici decat limuzinele. continuă pe România Liberă

Parlamentarii PSD vor vota pentru orice fel de solicitari care tin de imunitate

Parlamentarii PSD vor vota pentru orice fel de solicitari care tin de imunitate sau de incompatibilitati, aceasta fiind decizia grupurilor parlamentare social-democrate reunite ieri si astazi la Sinaia, a anuntat liderul formatiunii, Victor Ponta, citat de mass media.

Google, Uber si razboiul zvonurilor SF despre taxi-uri care se conduc singure

Google se gandeste sa lanseze un serviciu de web-taxi care ar putea concura cu Uber si s-ar putea baza pe masinile autonome pe care gigantul american le testeaza de ani buni. Pe de alta parte, Uber a deschis un centru de robotica in SUA pentru a dezvolta taxi-uri ce nu au nevoie de sofer, scrie TechCrunch, compania dorind sa dezvolte si propria aplicatie de harti, pentru a nu mai depinde de Google Maps, scrie WSJ. Un razboi dintre Google si Uber pe tema taxi-urilor nu pare insa foarte posibil, din moment ce Google este o companie mult mai puternica si cu experienta in crearea unor modele de business.

VIDEO: Google Earth Pro de la 399 dolari, Gratuit. Afla cum poti instala update-ul fara niciun ban

Compania Google s-a gandit sa faca un cadou valoros pasionatilor de geografie. Update-ul maxim pentru Google Earth va fi oferit gratuit, asta in conditiile in care pana acum costa 399 dolari, potrivit site-ului oficial al companiei google. com.

VIDEO Google a lansat in Marea Britanie serviciul care permite transferul de bani prin Gmail

Google a lansat in Marea Britanie un serviciu prin care utilizatorii pot trimite bani unor prieteni sau cunostiinte folosind Gmail. Serviciul are la baza Wallet, aplicatia de plati folosita si pentru a cumpara de pe magazinul Google Play, scrie The Telegraph.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )