Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Guvernul va propune zi de doliu national, miercuri, in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, in care au murit 18 romani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Guvernul va propune zi de doliu national, miercuri, in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, in care au murit 18 romani

Guvernul va propune zi de doliu national miercuri, 26 iunie, in memoria victimelor accidentului rutier de duminica seara, in Podgorica, Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 cetateni romani, a anuntat luni premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Ponta propune zi de DOLIU NATIONAL pentru victimele din Muntenegru.

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In curs de actualizare.

Guvernul pregateste masuri pentru familiile victimelor din Muntenegru si ia in calcul doliu national

Guvernul condus de Victor Ponta pregateste masuri prin care sa vina in ajutorul familiilor victimelor accidentului de autocar din Muntenegru si ia in calcul chiar si decretarea unei zile de doliu national,.

Miercuri, zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru. Identificarile, intarziate de lipsa actelor

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Voctor Ponta.

Ponta va decreta ziua de miercuri drept zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru

Update 19. 06 - Miercuri ar putea fi decretata zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru, unde mai multi romani si-au pierdut viata, a anuntat luni premierul Victor Ponta, in urma celulei de criz.

Ponta anunta zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru

Update 19. 06 - Miercuri ar putea fi decretata zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru, unde mai multi romani si-au pierduit viata, a anuntat luni premierul Victor Ponta, in urma celului de criz.

Cea mai mare tragedie din turismul romanesc. S-a cerut zi de doliu national.

Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru, cauza fiind viteza excesiva avuta in acel moment. 19 persoane au murit si 28 sunt ranite, din care opt se afla la terapie intensiva. S-a cerut zi de doliu national. Accidentul s-a produs in Grlo, pe un drum muntos la circa 30 de kilometri nord de Podgorita. Pana acum se stie ca 17 dintre victimele accidentului de autocar din Muntenegru sunt din judetul Arges, fiind vorba despre 11 din Curtea de Arges si sase din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )