Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Halep, amendata pentru a doua oara la rand la un Grand Slam

Adevărul Adevărul,
VIDEO Halep, amendata pentru a doua oara la rand la un Grand Slam

Simona Halep 2 WTA) a facut progrese remarcabile, de cand e antrenata de Darren Cahill, insa, in continuare, mai are momente izolate in care isi pierde cumpatul. continuă pe Adevărul

SUA au amplasat pentru prima oara, la bordul unui submarin, o arma nucleara de putere mica

Statele Unite au anuntat marti ca au amplasat, pentru prima oara, o arma nucleara de putere mica, la bordul unui submarin, ca raspuns la dezvoltarea de catre Rusia de armament similar, scrie AFP.

Digisport: Simona Halep, amendata dupa gestul facut in meciul pierdut cu Garbine Muguruza, la Australian Open

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7. Sportiva noastra a cedat nervos dupa ce a pierdut primul set si si-a facut praf racheta.

Caru cu vedete: Anahi, cunoscuta din serialul Rebelde, a devenit mama a doua oara; Cine este Michael Polansky, noul iubit al lui Lady Gaga

Meghan Markle se reintoarce pe platourile de filmare? Meghan Markle face ce face si reuseste sa atraga tot mai multe antipatii. Acum, fosta Ducesa de Sussex este. Cristina Rus a nascut in mare secret. Vedeta a devenit mama pentru a treia oara. Dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor, fosta jumatate a trupei Blondy s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )