Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Hitler reactioneaza la scandalul Volkswagen DieselGate, o parodie savuroasa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Hitler reactioneaza la scandalul Volkswagen DieselGate, o parodie savuroasa

Scandalul Volkswagen DieselGate aduce din nou in scena o parodie din ciclul Hitler reactioneaza la. Rezultatul este un clip care face haz de necaz pe tema problemelor legate de emisii si consum cu care se confrunta Volkswagen Group in prezent. Despre subiectul Volkswagen DieselGate poti citi AICI. continuă pe Hotnews

Scandalul Volkswagen DieselGate escaladeaza. Iata filmul evenimentelor

Scandalul privind emisiile poluante in care este implicat Grupul Volkswagen in SUA, cu marcile Volkswagen si Audi, a primit si un nume scurt, DieselGate, iar proportiile dezastrului escaladeaza: Pe langa amenda record de 18 miliarde dolari pe care ar avea-o de platit Volkswagen Group se ia in calcul si intocmirea de dosare penale pentru cei gasiti vinovati. Iata filmul evenimentelor care au condus la DieselGate.

Adolf Hitler reactioneaza la scandalul Volkswagen

LIVETEXT Mega-scandalul Volkswagen: eticheta Made in Germany primeste o lovitura dura, se pregatesc dosare penale

Scandalul in care e implicata compania germana Volkswagen in SUA ia amploare cu fiecare zi ce trece. Actiunile producatorului german se prabusesc pentru a doua zi consecutiv dupa ce seful filialei americane a recunoscut ca firma a trisat testele de emisii. In paralel, presa germana deplange impactul urias de imagine al scandalului asupra intregii industrii: eticheta Made in Germany e pusa acum la indoiala. 00 Actiunile Volkswagen au scazut marti cu 19,82%, acestea au pierdut 35% in doua zile17. 26 Ministrul german al transporturilor a spus ca va trimite o comisie la Volkswagen care sa cerceteze faptele din acest caz15. 45 Tinand cont de dificultatea situatiei, totul se reduce la transparenta totala, lamurirea intregului caz, a declarat Angela Merkel. 13 Purtatorul de cuvant al Volkswagen a spus ca zvonurile privind inlocuirea directorului executiv al companiei cu seful Porsche, Matthias Muller sunt ridicole14. 46: Ministrul francez de Finante, Michel Sapin, a cerut o investigatie in toata Uniunea Europeana la adresa Volkswagen13. 11Pe langa amenda record de 18 miliarde dolari pe care ar avea-o de platit Volkswagen Group se ia in calcul si intocmirea de dosare penale pentru cei gasiti vinovati.

Mega-scandalul Volkswagen: eticheta Made in Germany primeste o lovitura dura, se pregatesc dosare penale

Scandalul in care e implicata compania germana Volkswagen in SUA ia amploare cu fiecare zi ce trece. Actiunile producatorului german se prabusesc pentru a doua zi consecutiv dupa ce seful filialei americane a recunoscut ca firma a trisat testele de emisii. In paralel, presa germana deplange impactul urias de imagine al scandalului asupra intregii industrii: eticheta Made in Germany e pusa acum la indoiala. Volkswagen risca penalitati de pana la 18 miliarde de dolari, si se ia in calcul intocmiewa de dosare penale pentru cei gasiti vinovati. Actiunile Volkswagen au scazut marti cu 19,82%, acestea au pierdut 35% in doua zile. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al Volkswagen a spus ca zvonurile privind inlocuirea directorului executiv al companiei cu seful Porsche, Matthias Muller sunt ridicole.

Scandalul Volkswagen ia dimensiuni mondiale

SUA au acuzat grupul Volkswagen ca a implantat un program in vehiculele vandute pentru mascarea emisiilor reale de gaz poluant, scandalul luind proportii planetare in doar doua zile, cu consecinte incalculabile.

Scandalul Volkswagen ia amploare: Amenda record de 18 miliarde de dolari, 11 milioane de masini diesel vizate de corectitudinea testelor privind emisiile poluante si dosare penale pentru cei vinovati

Scandalul provocat de corectitudinea testelor privind emisiile poluante pentru trei modele Volkswagen ia aploare. Masura in care este implicat grupul auto german, care a recunoscut ca a trisat la verificarile din.

Cifrele cheie din scandalul Volkswagen

Volkswagen este acuzata in SUA ca a masluit cu ajutorul computerelor emisiile de poluare in cazul a peste 500. 000 de masini. La nivel mondial, cifra ajunge undeva spre 11. Grupul german ar fi folosit acest tertip pentru a reduce costurile si a evita samonteze niste dispozitive care costau in jur de 300 de euro pentru fiecare unitate diesel. Acum, Grupul VAG trebuie sa plateasca oricum aceste reparatii, plus amenzi de miliarde, in timp ce actiunile companiei au scazut drastic.

Ce spune Registrul Auto Roman despre scandalul Volkswagen. Se verifica toate masinile venite din afara tarii. Din SUA nu a intrat nicio masina VW

Registrul Auto Roman RAR) verifica toate masinile provenite din afara tarii pentru a vedea respectarea noxelor, Romania neintrand vreun autovehicul marca Volkswagen adus din SUA, care sa fie produs in perioada 2008 - 2015, au declarat, pentru Adevarul, reprezentantii institutiei.

Scandalul Volkswagen, primele semnale au aparut in 2010: Alfa Romeo acuza atunci Audi ca falsifica datele privind emisiile miraculoase, magice si extraterestre

Semnele de intrebare privind datele tehnice ale unor modele Volkswagen si Audi au aparut inca din 2010. La acel moment, seful Alfa Romeo, Harald Wester, a acuzat voalat intr-un interviu Audi ca falsifica datele legate de emisiile modelelor sale. Intrebat care este motivul pentru care Alfa Romeo Giulietta nu reuseste emisii precum cele ale lui Audi A3 1. 6 TDI 99 grame CO2/km), Wester a raspuns numind aceste cifre miraculoase, magice si extraterestre, potrivit AutoMarket. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )