Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Imagini din drona cu lucrarile la pasajul rutier Mogosoaia. Ritmul lucrarilor este unul mediocru

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini din drona cu lucrarile la pasajul rutier Mogosoaia. Ritmul lucrarilor este unul mediocru

Asociatia Pro Infrastructura sustine ca ritmul lucrarilor la pasajul rutier Mogosoaia este unul mediocru, atragand atentia ca exista pericolul ca traficul infernal sa se mentina si la anul. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini din drona cu tronsonul din Autostrada Transilvania care va fi deschis la finalul verii. Lucrarile intense de la nodul Chetani si lotul semi-abandonat de langa Campia Turzii

Circa 18 km dintre Iernut si Chetani, parte a autostrazii Transilvania intre Targu Mures si Campia Turzii vor fi gata in aceasta vara sau la inceputul toamnei, dar in continuare se lucreaza intens la eliminarea unui blocaj care ar transforma tronsonul intr-unul muzeu. Nodul rutier de la Chetani face parte din tronsonul de autostrada adiacent, pana la Campia Turzii. Acolo lucrarile pe tronson au fost practic sistate de constructorul aflat in insolventa, dar in ultimele saptamani, subcontractori si Compania de Drumuri lucreaza in forta macar pentru finalizarea nodului rutier.

Lucrarile la pasajul rutier Mogosoaia avanseaza in ritm de melc FOTO VIDEO

Asociatia Pro Infrastructura a realizat o filmare pe santierul pasajului rutier Mogooaia si sustine ca ritmul lucrarilor este mediocru. Reprezentantii asociatiei considera ca este necesara o urgentare a etapelor, altfel nu se va rezolva problema traficului infernal nici in 2021.

VIDEO Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Judetean din Cluj, publicate de Emanuel Ungureanu: in subsol colcaie sobolanii, gunoiul si mucegaiul au peste 100 de ani

Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Judetean din Cluj-Napoca au fost facute publice astazi de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. La intrare, un caine vagabond, in subsolul infect colcaie sobolanii. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul si mucegaiul au peste 100 de ani, spune Emanuel Ungureanu.

MediaSind TVR a sesizat la ANSDCP decizia sefei TVR de a distribui imagini din sedinta Consiliului de Administratie

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind - Filiala MediaSind TVR a sesizat azi, 3 august 2020, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal - ANSDCP, reclamand decizia conducerii Societatii Romane de Televiziune de a face publice imagini din sedinta Consiliului de Administratie a institutiei, ce a avut loc in data de 29 iulie 2020.

ASOCIATIA PRO INFRASTRUCTURA: Ritmul lucrarilor pasajului rutier Mogosoaia este mediocru

Asociatia Pro Infrastructura a realizat o filmare pe santierul pasajului rutier Mogooaia si sustine ca ritmul lucrarilor este mediocru. Reprezentantii asociatiei considera ca este necesara o urgentare a etapelor, altfel nu se va rezolva problema traficului infernal nici in 2021, conform News. ro.

VIDEO Imagini rare cu un uigur aflat in detentie intr-o inchisoare din China

Imagini rare si mesaje secrete trimise de un model uigur sunt marturii care iti dau fiori cu privire la incalcarile drepturilor omului practicate de China, in timp ce privind abuzurile fata de comunitatea uigurilor cresc in Xinjiang, iar comunitatea globala este din ce in ce mai ingrijorata, relateaza The Guardian.

VIDEO Mireasa din Beirut povesteste momentul terifiant al exploziei: A fost ca o scena de cosmar. Ma intrebam ce se intampla, voi muri?

Radianta intr-o rochie alba, mireasa libaneza de 29 de ani, Israa Seblani, zambea si poza pentru videoclipul de nunta cand suflul exploziei din capitala Libanului aproape ca a doborat-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )