Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Mireasa din Beirut povesteste momentul terifiant al exploziei: A fost ca o scena de cosmar. Ma intrebam ce se intampla, voi muri?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mireasa din Beirut povesteste momentul terifiant al exploziei: A fost ca o scena de cosmar. Ma intrebam ce se intampla, voi muri?

Radianta intr-o rochie alba, mireasa libaneza de 29 de ani, Israa Seblani, zambea si poza pentru videoclipul de nunta cand suflul exploziei din capitala Libanului aproape ca a doborat-o. continuă pe Hotnews

Facea poze pentru nunta cand a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

O mireasa din Beirut a trait clipe de cosmar cand, in timpul sedintei foto pentru cea mai frumoasa zi din viata ei a fost nevoita sa se adaposteasca pentru a-si salva viata.

VIDEO De la extaz la agonie: momentul exploziei din Beirut, surprins pe filmul unei nunti

Momentul exploziei devastatoare din Beirut a fost surprins pe film de un cameraman care filma o mireasa in ziua nuntii, pe o strada din capitala Libanului.

O mireasa din Liban si-a vazut moartea cu ochii in timpul exploziei din Beirut. Atunci cand m-am trezit, i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt inca in viata (VIDEO)

Acea zi trebuia sa fie una dintre cele mai frumoase din viata ei, insa s-a transfosrmat intr-un cosmar. in timp ce facea poze de nunta, o mireasa din Liban a fost prinsa de explozia de la Beirut. Israa.

Momentul socant al exploziei din Beirut, tragedia care a ucis peste 70 de oameni si a ranit alti 3700 (VIDEO)

O explozie masiva s-a petrecut marti, in zona portului din Beirut. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri din apropiere au fost distruse, ferestele altora au fost sparte de.

Scenariul cel mai negru in cazul exploziei puternice din Beirut. Un important analist politic trage un semnal de alarma!

Analistul de politica externa Iulian Chifu a explicat, marti, la Antena 3, ce efecte ar putea avea explozia extrem de puternica ce a avut loc in zona portului din Beirut si in urma caruia ar exista zeci de morti si sute de raniti, dar si importante pagube materiale.

VIDEO Scene haotice in spitalele arhipline din Beirut, dupa exploziile din port Oameni tratati la lumina telefoanelor

Vazand ranitii sangerand incontinuu intinsi pe pamant pe strazile si spitalele din Beirut, chirurgul Antoine Qurban, cu capul bandajat pentru ca el insusi a fost ranit, a avut impresia ca a retrait scenele apocalipsei din anii sai petrecuti in Afganistan, relateaza AFP.

VIDEO Explozia din Beirut, provocata de acelasi ingrasamant chimic care a ucis 18 oameni la Mihailesti

Autoritatile libaneze anunta ca explozia din Beirut a fost provocata de peste 2. 700 de tone de azotat de amoniu adus de o nava arestata in port in anul 2013. Este vorba despre un ingrasamant chimic, acelasi care in 2004 a generat deflagratia de la Mihailesti Buzau), soldata cu 18 morti si 13 raniti.

Exploziile din Beirut: 16 functionari ai portului au fost retinuti (procuror)

Cel putin 16 functionari ai portului din Beirut si ai autoritatii vamale au fost retinuti in cadrul anchetei cu privire la explozia mortala de marti, relateaza AFP. Explozii la Beirut: Presedintele Frantei cere o acheta internationala.

Ce este, de fapt, nitratul de amoniu. Substanta ucigasa din Beirut a provocat si tragedia de la Mihailesti

Circa 100 de persoane si-au pierdut viata, iar alte peste 4. 000 au fost ranite in urma unei explozii puternice ce a avut loc, ieri, in depozitul portului din Beirut. Totul a pornit de la o incarcatura de nitrat de amoniu, care a sarit in aer. Aceeasi substanta a fost elementul cheie al unei tragedii care .

Nitratul de amoniu care ar fi provocat exploziile din Beirut a fost adus de un cargo sub pavilionul Rep. Moldova, proprietatea unui rus (Presa)

Cele doua explozii de proportii care au avut loc, marti, in zona portului din Beirut, au fost provocate de 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, stocate in depozitul portului din Beirut si transportate, acum 6 ani, de cargoul Rhosus, sub pavilionul Republicii Moldova, dar proprietate a unui afacerist rus, scrie portalul Mold-street citat de RFI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )