Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Incendiile imense din Rusia: Vladimir Putin trimite armata in Siberia, unde ard aproape trei milioane de hectare de paduri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiile imense din Rusia: Vladimir Putin trimite armata in Siberia, unde ard aproape trei milioane de hectare de paduri

Vladimir Putin a ordonat miercuri Armatei sa participe la lupta impotriva imenselor incendii de padure care devasteaza de saptamani intregi Siberia, distrugand milioane de hectare si acoperind orase intregi cu fum, scrie AFP. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Vladimir Putin: Flota rusa va dispune de capacitati unice si va fi capabila sa dea o riposta ferma oricarui agresor

Ziua Marinei Militare ruse a fost sarbatorita, astazi, la Sankt Petersburg. Peste 40 nave participa la o parada grandioasa, sub privirile vigilente ale presedintele rus Vladimir Putin care a declarat ca Rusia va continua sa construiasca o flota cu capacitati unice.

VLADIMIR PUTIN: Rusia va continua sa construiasca o flota dotata cu capacitati unice

Marina rusa este capabila sa dea o riposta ferma oricarui agresor, a declarat duminica presedintele rus Vladimir Putin, subliniind, in acelasi timp, ca Rusia va continua sa construiasca o flota dotata cu capacitati unice, potrivit EFE, TASS si RIA Novosti.

ALERTA MONDIALA! Vladimir Putin a trimis Armata in Siberia, in lupta contra uriaselor incendii forestiere (VIDEO, FOTO)

Incendiilefac prapad in Siberia, iar emisiile de CO2 au devenit uriase, depasind orice estimare a specialistilor. Vladimir Putin a ordonat, miercuri, Armatei sa intervina in lupta contra.

VIDEO Liderul de la Belgrad i-a multumit lui Vladimir Putin pentru intarirea Armatei sarbe

Liderul Serbiei l-a laudat, luni, pe presedintele rus Vladimir Putin, pentru ca a consolidat armata statului din Balcani cu tancuri de lupta si vehicule blindate, in contextul unor temeri ale statelor vestice ca acumularea de arme ar putea ameninta pacea fragila din regiune, potrivit Associated Press.

Subiectele zilei: Propaganda platita pe Facebook in cazul Caracal; Semnal de alarma: Am secatuit deja resursele naturale ale planetei; Ce a invatat Viktor Orban de la Vladimir Putin? Budapesta isi face armata de trolli

Revolta unei operatoare 112 care a parasit sistemul de urgenta: Plecati, toti! Voi, cei buni, plecati acum! Nu mai girati incompetenta ucigasa a celorlalti! Povestea salvarii unui copil ratacit. Expert: Putin pregateste transformarea Marii Negre in lac rusesc. Daca comparati o harta a Rusiei cu zonele vizate de interdictii cu o harta a conductelor subacvatice Blue Stream si TurkStream.

O tanara din Rusia, vedeta pe Instagram, a fost gasita moarta. Trupul ei a fost indesat intr-o valiza

Trupul Ekaterinei Karaglanova, o tanara rusoaica care se bucura de popularitate pe Instagram, a fost gasit in apartamentul ei din Moscova. Fata avea gatul taiat, iar trupul a fost gasit intr-o valiza. Corpul fetei era plin de taieturi de cutit, conform spuselor politiei, scrie Sky News.

Opozitia din Rusia face apel la noi proteste

Politicienii din opozitie in Rusia le-au cerut sustinatorilor sa continue protestele, la o zi dupa cel mai ferm raspuns al politiei la proteste din ultimii ani, relateaza The Guardian.

Revolta intr-o inchisoare din Brazilia: cel putin 52 de morti, 16 au fost decapitati

Cel putin 52 de detinuti au fost ucisi in cadrul unei revolte in inchisoarea din Altamira, in statul brazilian Para nord), au anuntat autoritatile locale, precizand ca 16 dintre ei au fost decapitati, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )