Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Incident nainte de conferinta de presa Trump - Putin. Un protestatar, scos cu forta din sala de agentii de securitate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incident nainte de conferinta de presa Trump - Putin. Un protestatar, scos cu forta din sala de agentii de securitate

Un protestatar a fost scos cu forta din sala din Helsinki in care presedintele SUA, Donald Trump, si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, tin conferinta de presa, dupa intalnirea tete-a-tete dintre cei doi sefi de stat, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Incident la conferinta de presa Trump - Putin. Agentii de securitate au intervenit de urgenta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin si-au inceput cu intarziere conferinta de presa comuna, dupa discutiile avute la Helsinki. inceputul conferintei a fost, insa, marcat.

Scutul anti-racheta din Romnia ar putea fi subiect de negociere la summit-ul Trump Putin. Ce acuza rusii

Scutul de la Deveselu ar putea fi unul dintre cele mai importante puncte pe agenda summit-ului Trump Putin de la Helsinki, potrivit Kremlinului.

VIDEO Conferinta de presa Putin-Trump, precedata de un incident. Un barbat a fost evacuat din sala

Conferinta de presa comuna Trump-Putin a fost precedata de un incident, fortele de ordine intervenind pentru evacuarea unui barbat.

VIDEO Conferinta de presa Putin-Trump, precedata de un incident. Un jurnalist a fost evacuat din sala

Conferinta de presa comuna Trump-Putin a fost precedata de un incident, fortele de ordine intervenind pentru evacuarea unui barbat.

intalnirea tete-a-tete Trump - Putin a durat peste doua ore. Trump: E un inceput foarte bun (VIDEO)

Discutia tete-a-tete dintre presedintele american Donald Trump si omologul rus Vladimir Putin de la Helsinki a durat mai bine de doua ore. Un inceput foarte bun, a sustinut liderul de la Casa Alba. Cred.

intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

LIVE intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

VIDEO intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki. Primele declaratii

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in Sala Gotica a Palatului Prezidential.

VIDEO Finlanda: Mii de persoane au manifestat la Helsinki naintea summitului Trump-Putin

Cateva mii de oameni au manifestat duminica la Helsinki, cu o zi inaintea unui summit istoric care va avea loc in capitala Finlandei intre presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin, relateazaAgerpres, care citeaza AFP.

Summit Trump-Putin: Rusia l considera pe Trump un partener cu care poate negocia, afirma Kremlinul

Rusia il considera pe presedintele american Donald Trump drept 'partenerul' sau, a dat asigurari vineri Kremlinul, inaintea primului summit intre liderul de la Casa Alba si omologul sau rus, Vladimir Putin, transmiteAgerpres, care citeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )