Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incident la conferinta de presa Trump - Putin. Agentii de securitate au intervenit de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Incident la conferinta de presa Trump - Putin. Agentii de securitate au intervenit de urgenta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin si-au inceput cu intarziere conferinta de presa comuna, dupa discutiile avute la Helsinki. inceputul conferintei a fost, insa, marcat. continuă pe B1

VIDEO Incident nainte de conferinta de presa Trump - Putin. Un protestatar, scos cu forta din sala de agentii de securitate

Un protestatar a fost scos cu forta din sala din Helsinki in care presedintele SUA, Donald Trump, si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, tin conferinta de presa, dupa intalnirea tete-a-tete dintre cei doi sefi de stat, relateaza Reuters.

Scutul anti-racheta din Romnia ar putea fi subiect de negociere la summit-ul Trump Putin. Ce acuza rusii

Scutul de la Deveselu ar putea fi unul dintre cele mai importante puncte pe agenda summit-ului Trump Putin de la Helsinki, potrivit Kremlinului.

VIDEO Conferinta de presa Putin-Trump, precedata de un incident. Un barbat a fost evacuat din sala

Conferinta de presa comuna Trump-Putin a fost precedata de un incident, fortele de ordine intervenind pentru evacuarea unui barbat.

VIDEO Conferinta de presa Putin-Trump, precedata de un incident. Un jurnalist a fost evacuat din sala

Conferinta de presa comuna Trump-Putin a fost precedata de un incident, fortele de ordine intervenind pentru evacuarea unui barbat.

SUA nu cauta sa obtina rezultate finale concrete la ntrevederea Trump-Putin, spune consilierul John Bolton

Statele Unite nu cauta rezultate finale concrete de pe urma intrevederii de luni dintre presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin, a declarat consilierul pe probleme de securitate nationala al Casei Albe, John Bolton, intr-un interviu acordat duminica emisiunii This Week de la postul ABC, scrie Agerpres.

intalnirea tete-a-tete Trump - Putin a durat peste doua ore. Trump: E un inceput foarte bun (VIDEO)

Discutia tete-a-tete dintre presedintele american Donald Trump si omologul rus Vladimir Putin de la Helsinki a durat mai bine de doua ore. Un inceput foarte bun, a sustinut liderul de la Casa Alba. Cred.

Scutul antiracheta din Romnia, pe agenda discutiilor Trump-Putin (consilier rus)

Tema stabilitatii strategice, inclusiv in contextul desfasurarii de catre SUA a sistemului de aparare antiracheta in Romania, ar urma sa se afle pe agenda intalnirii de luni de la Helsinki dintre presedintele american Donald Trump si presedintele rus Vladimir Putin, potrivit lui Iuri Usakov, consilier al liderului de la Kremlin, scrie Agerpres.

intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

LIVE intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

VIDEO intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki. Primele declaratii

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in Sala Gotica a Palatului Prezidential.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )