Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Garbine Muguruza favorita numarul 3) a parasit turneul de la Indian Wells inca din runda a doua, dupa ce fost invinsa in primul meci disputat in cadrul competitiei californiene. Spaniola a cedat in fata americancei Sachia Vickery locul 100 WTA), jucatoare venita din calificari. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Garbine Muguruza favorita numarul 3) a parasit turneul de la Indian Wells inca din runda a doua, dupa ce fost invinsa in primul meci disputat in cadrul competitiei californiene. Spaniola a cedat in fata americancei Sachia Vickery locul 100 WTA), jucatoare venita din calificari.

Indian Wells. Surpriza-uriasa la Indian Wells. A fost eliminata in turul 2

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta, cap de serie nr. 11, a fost eliminata vineri in turul 2 al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, fiind invinsa in doua seturi,.

VIDEO Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA).

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Campiona in California in 2015, Simona Halep va debuta in vineri noapte, de la ora 01:00, la editia din acest an a turneului de la Indian.

Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA).

VIDEO Indian Wells: Irina Begu, in turul doi - A revenit dupa ce a pierdut primul set

Irina-Camelia Begu 36 WTA) a pierdut primul set al disputei cu Aleksandra Krunic 47 WTA, din Serbia), insa a avut puterea sa faca ajustarile necesare in jocul sau si sa se impuna in urmatoarele doua 6-4, 6-1), reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Surpriza uriasa la Indian Wells: Maria Sarapova a fost trimisa acasa dupa primul tur!

Turneul de la Indian Wells a debutat cu o mare surpriza in turul unu, rusoaica Maria Sarapova fiind batuta in primul tur al competitiei de japoneza Naomi Osaka.

Indian Wells: Irina Begu a parasit competitia in turul al doilea

Parcursul Irinei Begu 36 WTA) la Indian Wells s-a oprit in turul al doilea, jucatoarea noastra fiind invinsa de Karolina Pliskova Cehia), cap de serie numarul 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )