Libnet.ro
UNICEF

01:06

Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Garbine Muguruza favorita numarul 3) a parasit turneul de la Indian Wells inca din runda a doua, dupa ce fost invinsa in primul meci disputat in cadrul competitiei californiene. Spaniola a cedat in fata americancei Sachia Vickery locul 100 WTA), jucatoare venita din calificari. continuă pe Hotnews

VIDEO Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Garbine Muguruza favorita numarul 3) a parasit turneul de la Indian Wells inca din runda a doua, dupa ce fost invinsa in primul meci disputat in cadrul competitiei californiene. Spaniola a cedat in fata americancei Sachia Vickery locul 100 WTA), jucatoare venita din calificari.

Indian Wells. Surpriza-uriasa la Indian Wells. A fost eliminata in turul 2

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta, cap de serie nr. 11, a fost eliminata vineri in turul 2 al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, fiind invinsa in doua seturi,.

Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA).

VIDEO Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA).

Indian Wells: cu cine va juca Simona Halep in turul al doilea

Simona Halep se afla pe jumatatea superioara de tablou la Indian Wells si va juca direct in turul al doilea al turneului californian.

FOTO Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar, inainte de Indian Wells! Pictorial sexy al numarului 35 WTA

Sorana Cirstea va juca in aceasta seara la Indian Wells, unde o va intalni in turul I pe compatrioata ei, Monica Niculescu.

Surpriza uriasa la Indian Wells: Maria Sarapova a fost trimisa acasa dupa primul tur!

Turneul de la Indian Wells a debutat cu o mare surpriza in turul unu, rusoaica Maria Sarapova fiind batuta in primul tur al competitiei de japoneza Naomi Osaka.

Indian Wells: Irina Begu a parasit competitia in turul al doilea

Parcursul Irinei Begu 36 WTA) la Indian Wells s-a oprit in turul al doilea, jucatoarea noastra fiind invinsa de Karolina Pliskova Cehia), cap de serie numarul 5.

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul intai de Jennifer Brady (86 WTA)

Mihaela Buzarnescu a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in runda inaugurala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Jennifer Brady SUA, 86 WTA) in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Simona Halep si-a aflat joi dimineata adversara din turul al doilea de la turneul de la Indian Wells din SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )