Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO intalnire intre Simona Halep si Rafael Nadal la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
VIDEO intalnire intre Simona Halep si Rafael Nadal la Wimbledon

Dupa ce au castigat la Raland Garros, Simona Halep si Rafael Nadal s-au complimentat reciproc, iar acum au avut ocazia sa se intalneasca. continuă pe Adevărul

ATP: Interminabila rocada - Rafael Nadal, din nou lider mondial; Roger Federer a cazut pe doi dupa finala pierduta la Halle

De la inceputul anului, Rafael Nadal si Roger Federer s-au tot intrecut unul pe altul, cei doi fiind pe rand la sefia clasamentului ATP. A venit inca o data randul lui Rafa sa urce pe cea mai inalta treapta mondiala, dupa ce elvetianul a fost invins in finala de la Halle.

VIRALUL ZILEI! Film de OSCAR cu Simona Halep in rolul principal (VIDEO)

Oficialii de la Roland Garros i-au facut o surpriza de proportii tenismenei Simona Halep. Francezii au incarcat pe contul oficial de Youtube o pelicula de Oscar cu liderul WTA in rolul principal. Este.

Simona Halep, saptamana cu numarul 34 in fruntea WTA. Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, cel mai bun din cariera

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, cu 7. 970 de puncte, in ierarhia data publicitatii luni. Halep este pentru a 34-a saptamana pe locul I WTA, egaland-o pe germana Angelique Kerber.

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

Imagini incredibile cu Simdona Halep si Nadal: Au facut furori la Wimbledon! FANII sunt in delir (FOTO)

Surpriza totala pentru Simona Halep la Wimbledon! Campioana de la Roland Garros s-a intalnit pe teren cu Rafael Nadal, liderul clasamentului ATP, in timpul unui antranament. Cei doi lideri mondiali au dat mana.

Lovitura CUMPLITA pentru Simona Halep: Nu mai are nicio sansa! A primit vestea TERIBILA cand se pregatea de Wimbledon

Tim Henman, unul dintre ultimii jucatori de serviciu-voleu din tenisul masculin, retras in septembrie 2007, nu ii da nicio sansa Simonei Halep la castigarea titlului de la Wimbledon. El invoca statistica.

Wimbledon: Serena Williams, pe lista capilor de serie; Simona Halep, principala favorita

Organizatorii turneului de la Wimbledon au desemnat-o pe Serena Williams cap de serie numarul 25, desi jucatoarea americana ocupa in acest moment locul 183 WTA. Ei au tinunt cont de faptul ca Williams a castigat de sapte ori trofeul la All England Club si ca a revenit in circuit dupa o perioada de pauza, dupa ce a nascut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )