Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO intrebare pentru ministrul Petre Daea in piata din Sebes: Motorina la 6 lei si zece bani credeti ca este ok, domnu ministru?

Adevărul Adevărul,
VIDEO intrebare pentru ministrul Petre Daea in piata din Sebes: Motorina la 6 lei si zece bani credeti ca este ok, domnu ministru?

Ministrul Agriculturii si Devoltarii Rurale, Petre Daea, se afla joi, 23 mai, in municipiul Sebes din Alba. Aici a facut o vizita in piata agroalimentara si a participat la o intalnire cu fermierii din zona. continuă pe Adevărul

Petre Daea, mesaj ironic despre referendum: Cand apar inutilitati, le ocolesc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a transmis un mesaj ironic cu privire la organizarea referendumului pe justitie. intrebat de jurnalisti daca va vota la refrendumul de.

Petre Daea, intrebat despre referendum: Uneori, cand apar inutilitati, le ocolesc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, la Sebes, referitor la referendum, ca inca nu s-a hotarat daca va vota si ca, de obicei, ocoleste inutilitatile, transmite Mediafax.

Mesajul croitoresei de la Romanii au Talent, pentru Mihai Petre. Ce i-a promis juratului de la PRO TV

Croitoreasa de la Romanii au Talent, care are o voce fantastica, a reusit sa ajunga in marea finala a concursului datorita Golden Buzz-ului dat de Mihai Petre. Emotionata, Ana Maria Pantaze i-a transmis un mesaj de multumire. Croitoreasa de la Romanii au Talent, cum a ajuns sa fie cunoscuta cantareata care a impresionat deopotriva publicul [] .

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )