Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Iohannis: PSD vrea sa dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, ce ti-a promis Viktor Orban?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Iohannis: PSD vrea sa dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, ce ti-a promis Viktor Orban?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este incredibil ce se intampla in Parlament. Seful statului a acuzat PSD ca a ajutat UDMR sa treaca prin Camera Deputatilor o lege care acorda o larga autonomieTinutului Secuiesc. Marele PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor, a spus Iohannis. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis are o plangere la CNCD pentru afirmatia PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. Cine l-a reclamat pe seful statului

O asociatie maghiara pentru protectia drepturilor minoritatilor l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe presedintele Klaus Iohannis, in urma afirmatiei potrivit careia PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca, in timpul pandemiei de coronavirus, cand Guvernul ia masuri pentru limitarea raspandirii cu coronavirus, PSD incearca sa faca in asa fel incat sa dea Ardealul ungurilor.

KLAUS IOHANNIS: PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor

ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu solicita serviciilor de informatii sa informeze daca sunt adevarate acuzatiile sefului statului pe acesta tema. --- *ACTUALIZARE - Autonomia Tinutului Secuiesc a fost respinsa de Senat. 126 de senatori au votat pentru respingere iar 9 UDMR) au votat imporiva. --- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila - Oricine ar fi fost liderul PSD si Presedintele Camerei Deputatilor astazi, daca a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constitutional si anti-romanesc, nu merita sa ii mai reprezinte pe romani si nici sa ramana in fruntea partidului. Este un precedent periculos si in egala masura jenant pentru Romania si pentru Parlament, dar si pentru Partidul Social Democrat, care nu merita sa deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.

Iohannis, atac extrem de dur: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor E incredibil ce se intampla in Parlament Cat timp eu sunt presedinte, o astfel de lege nu va exista

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand partidul ca vrea sa dea Ardealul ungurilor si spunand ca este incredibil ce intelegeri se fac in Parlament. in scurta sa declaratie, Iohannis a facut si doua referiri in limba maghiara.

Ciolacu, despre declaratiile lui Iohannis: A avut o iesire anti-romaneasca si anti-democratica Descalifica total functia prezidentiala

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a criticat miercuri declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor , catalogandu-le drept o iesirea antiromaneasca, o iesire care descalifica total functia prezidentiala. Iesirea de astazi a presedintelui Iohannis arata cat de jos poti sa ajungi in politica, scrie Ciolacu pe Facebook, adaugand ca Iohannis stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Liderul deputatilor PSD, reactie dupa atacurile lui Iohannis: E o acuzatie mincinoasa

Liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. A ajutat UDMR sa treaca o lege prin care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Oare ce le-a promis liderul de la Budapesta? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri o noua declaratie de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Acesta s-a aratat revoltat ca, in timp ce.

Iohannis, reclamat pentru instigare la ura dupa declaratiile privind autonomia Tinutului Secuiesc

Asociatia pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre a inaintat o plangere catre Consiliul National pentru Combaterea Discrimarii CNCD), in urma declaratiilor presedintelui Klaus Iohannis privind autonomia Tinutului Secuiesc, transmite Hotnews. Miercuri, presedintele a acuzat partidul social-democrat ca vrea sa dea Ardealul ungurilor, declarand ca este incredibil ca astfel de intelegeri se fac in Parlament.

MAE roman reactioneaza dupa ce Budapesta l-a acuzat pe Iohannis de incitare la ura: Partea ungara sa isi revizuiasca propriile atitudini si actiuni care denota lipsa de respect la adresa Romaniei

Dupa replica critica a ministrului ungar de Externe la adresa Klaus Iohannis, MAE roman reactioneaza calificand drept provocatoare si inadecvate declaratiile oficialului maghiar privind incitarea la ura a presedintelui. Ministrul ungar de Externe, dupa atacul lui Iohannis: Mesajul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari L-au votat la prezidentiale in marea lor majoritateIohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor .

Reactia UDMR dupa atacul lui Iohannis: O declaratie nedemna, cu un mesaj tipic PRM-ist. Instiga impotriva maghiarilor

Liderul UDMR Kelemen Hunor asociaza afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, potrivit careia PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor, cu mesajele nationaliste marca Vadim Tudor. Presedintele UDMR asteapta scuze de la Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )