Libnet.ro
UNICEF

05:00

KLAUS IOHANNIS: PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor

ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu solicita serviciilor de informatii sa informeze daca sunt adevarate acuzatiile sefului statului pe acesta tema. --- *ACTUALIZARE - Autonomia Tinutului Secuiesc a fost respinsa de Senat. 126 de senatori au votat pentru respingere iar 9 UDMR) au votat imporiva. --- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila - Oricine ar fi fost liderul PSD si Presedintele Camerei Deputatilor astazi, daca a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constitutional si anti-romanesc, nu merita sa ii mai reprezinte pe romani si nici sa ramana in fruntea partidului. Este un precedent periculos si in egala masura jenant pentru Romania si pentru Parlament, dar si pentru Partidul Social Democrat, care nu merita sa deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis are o plangere la CNCD pentru afirmatia PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. Cine l-a reclamat pe seful statului

O asociatie maghiara pentru protectia drepturilor minoritatilor l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe presedintele Klaus Iohannis, in urma afirmatiei potrivit careia PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

VIDEO Iohannis: PSD vrea sa dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, ce ti-a promis Viktor Orban?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este incredibil ce se intampla in Parlament. Seful statului a acuzat PSD ca a ajutat UDMR sa treaca prin Camera Deputatilor o lege care acorda o larga autonomieTinutului Secuiesc. Marele PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima conferinta de presa din criza - LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca, in timpul pandemiei de coronavirus, cand Guvernul ia masuri pentru limitarea raspandirii cu coronavirus, PSD incearca sa faca in asa fel incat sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 12.

Klaus Iohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. A ajutat UDMR sa treaca o lege prin care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Oare ce le-a promis liderul de la Budapesta? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri o noua declaratie de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Acesta s-a aratat revoltat ca, in timp ce.

Klaus Iohannis pregateste starea de alerta

Relaxarea graduala a masurilor luate in timpul starii de urgenta, criticarea unor legi adoptate in Parlament, achizitiile desfasurate in timpul pandemiei, masurile privind relansarea economica, organizarea alegerilor si viitoarea rectificare bugetara au reprezentat o parte dintre temele pe care presedintele Klaus Iohannis le-a abordat in prima conferinta de presa organizata de la inceputul starii de urgenta.

Victor Ponta: Klaus Iohannis are exprimari pe care le-am auzit la Vadim Tudor si Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia facuta miercuri referitoare la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si mesajul adresat celor din PSD.

Chiar avem cu ce sa ne laudam in criza coronavirusului? Care a fost rostul lectiei deschise a lui Klaus Iohannis

Dupa o luna si jumatate presedinte peste o Romanie aflata la izolare, Klaus Iohannis si-a dat jos masca pentru o conferinta de presa maraton in care sa le arate romanilor cum se vede tara de la Cotroceni, acolo unde se iau deciziile. Ca un profesor asezat la catedra, Iohannis a venit cu grafice care sa sustina teoria lucrului bine facut de Guvernul PNL, intr-un moment pe care, cu siguranta, niciun politician nu doreste sa-l traiasca la guvernare.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )