Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Ion Ceban, prezent la intalnirea lui Andrei Nastase cu alegatorii: Am venit sa ascult ce zice Andrei despre mine

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ion Ceban, prezent la intalnirea lui Andrei Nastase cu alegatorii: Am venit sa ascult ce zice Andrei despre mine

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a venit vineri, 25 mai, la sediul Preturii sectorului Buiucani, acolo unde avea loc o intrevedere cu alegatorii a candidatului PPDA, Andrei Nastase. Socialistul si-a motivat prezenta prin faptul ca a vrut sa asculte ce vorbeste Andrei Nastase despre acesta. continuă pe Adevărul

Ion Ceban: Daca Plahotniuc, care nu a venit la dezbateri este las, cine este Andrei Nastase daca nu vine la dezbateri?

Candidatul PSRM la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, continua sa-i transmita mesaje oponentului sau din turul II de scrutin, Andrei Nastase, privind necesitatea de a participa in dezbateri electorale.

VIDEO Jurnalist roman: Daca alegerile vor fi castigate de Ion Ceban, Chisinaul cade de pe harta Europei

Jurnalistul roman Bogdan Rares, a declarat joi, 24 mai, in debutul emisiunii Jocuri de putere de la RealitateaTV, unde l-a avut in calitate de invitat pe Andrei Nastase, ca la Chisinau este o batalie crunta pe viata si pe moarte pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Dorin Chirtoaca indeamna la mobilizare pentru Andrei Nastase: PDM va lucra din rasputeri pentru Ion Ceban

Fostul primar al municipiului Chisinau Dorin Chirtoaca sustine ca este necesara mobilizare la vot in turul doi pentru Andrei Nastase, candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar, transmite IPN.

Vlad Batrincea:Din prima zi in functia de primar, Andrei Nastase va fi preocupat doar de pregatirea pentru parlamentare

Deputatul socialist Vlad Batrincea considera ca decizia lui Andrei Nastase, candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar de Chisinau, de a nu participa in dezbateri electorate cu Ion Ceban, candidatul PSRM, demonstreaza o data in plus ca in cazul castigului sau ipotetic, el va deveni ce doriti numai nu primar.

Ion Ceban: Nistor Grozavu si Ruslan Codreanu vor fi demisi daca devin primar

Daca va ajunge primar, candidatul PSRM la alegerile locale din Chisinau, Ion Ceban, spune ca ii va demite pe viceprimarii Nistor Grozavu si Ruslan Codreanu. Si aceasta pentru ca Nistor Grozavu ar fi autorul multor autorizatii care au uratit orasul, iar Ruslan Codreanu, chiar daca este o persoana bine pregatita, a fost numit ilegal in functie, spune candidatul PSRM.

Cum ar arata Chisinaul, daca ar fi condus de Ion Ceban. Raspunsul Maiei Sandu

Fiind intrebata cum ar arata Chisinaul in cazul in care Ion Ceban ar obtine victoria pentru functia de primar al Capitalei, presedinta Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, a mentionat ca ii este greu sa-si imagineze o astfel de situatie, pentru ca socialistul ar fi un personaj isteric care nu ar reusi sa creeze o atmosfera de lucru adecvata la Primarie.

Ion Ceban: PSRM a inaintat sute demersuri cu privire la ilegalitatile din Primarie

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca in ultimii ani socialistii au inaintat organelor de drept sute de demersuri cu privire la ilegalitatile comise de catre administratia precedenta si a demascat scheme infractionale aplicate la nivel municipal. in aceasta perioada, nu a vazut insa nicio propunere, actiune sau initiativa pentru Chisinau de la PPDA.

Andrei Nastase promite sa scoata barierele instalate abuziv in locurile publice: Dupa ce au furat tara, hotii au nevoie de liniste

Candidatul PPDA la functia de primar, Andrei Nastase, promite ca atunci cand va ajunge la sefia Capitalei va scoate barierele instalate abuziv in locurile publice. Andrei Nastase a organizat miercuri, 23 mai, o conferinta de presa in preajma sediului Partidului Democrat, mentionand ca este un exemplu de acaparare a strazilor publice, prin instalarea abuziva a barierelor si incalcarea accesului liber al cetatenilor, transmite IPN.

Cum comenteaza PSRM si PPDA accederea lui Andrei Nastase in turul II

Partidul Socialistilor si Partidul Platforma Demnitate si Adevar au viziuni diferite referitor la accederea lui Andrei Nastase in turul doi al alegerilor locale din municipiul Chisinau. in timp ce socialistii cred ca aceasta a fost o surpriza pentru insusi candidatul Andrei Nastase, PPDA considera ca acesta este rezultatul unei munci asidue, transmite IPN.

Sergiu Mocanu: Nu am vazut prostie mai mare decat chemarile unionistilor sa voteze pentru Andrei Nastase

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, se arata indignat ca mai multi lideri unionisti, precum Constantin Codreanu sau Traian Basescu, au decis sa-l sprijine in turul II de scrutin pentru functia de primar de Chisinau pe candidatul PPDA, Andrei Nastase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )