Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Ionut Misa a anuntat care sunt institutiile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara

România Liberă România Liberă,
VIDEO Ionut Misa a anuntat care sunt institutiile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara

45: Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat, vineri, care sunt institutiile publice care vor primi mai multi bani, in urma rectificarii bugetare. Astfel, cele mai multe fonduri vor ajunge la Ministerul de Interne, Ministerul Sanatatii, Munisterul Muncii, Ministerul de Finante, Ministerul de Justitie si Serviciul Roman de Informatii SRI). Vor avea mai putini bani Ministerul Dezvoltarii Regionale si Mnisterul Transporturilor. continuă pe România Liberă

VIDEO Ionut Misa a anuntat care sunt institutiile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara. Sevil Shhaideh si Razvan Cuc vor avea fonduri mai putine

45: Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat, vineri, care sunt institutiile publice care vor primi mai multi bani, in urma rectificarii bugetare. Astfel, cele mai multe fonduri vor ajunge la Ministerul de Interne, Ministerul Sanatatii, Munisterul Muncii, Ministerul de Finante, Ministerul de Justitie si Serviciul Roman de Informatii SRI). Vor avea mai putini bani Ministerul Dezvoltarii Regionale si Mnisterul Transporturilor.

Cum va sanctiona Ionut Misa ministerele care nu au avut capacitatea sa-si utilizeze fondurile

Ministrul Finanelor, Ionut Misa a declarat, intr-un interviu pentru ZF, ca Romania nu va depasi tinta de deficit, iar la rectificarea bugetara se vor lua bani de la ministerele care nu au avut capacitatea sa utilizeze fondurile, printre care si Ministerul Transporturilor.

Guvernul minciunilor: Ionut Misa zice ca multe firme vor TVA defalcat, desi sunt date oficiale ca 97% se opun

Continua minciunile in randul guvernului Tudose! Acum a venit randul ministrului de Finante, Ionut Misa, sa prezinte date false in incercarea de a convinge populatia ca masurile.

Ministrul de Finante, Ionut Misa: Nu exista niciun risc de neplata salariilor. Nu exista un astfel de risc la niciun minister

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a declarat la Antena 3, in emisiunea 100 de minute, ca nu exista nicio problema pentru plata salariilor, iar acest lucru este valabil pentru toate.

Rectificare bugetara: Bani in plus la Agricultura, MAI, Sanatate, SRI, Parlament, Presedintie. Care sunt ministerele care pierd bani

Ministerul Agriculturii, cel de Interne, Administratia Prezidentiala, serviciile secrete si cele doua camere ale Parlamentului sunt printre institutiile care primesc bani in plus la actuala rectificare.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii: Care sunt subiectele sedintei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru data de 14 septembrie.

Care sunt cele 3 zodii care trebuie sa profite de LUNA PLINA! Iata cum ne va afecta astrul in aceasta noapte

Incepand de miercuri, Mercur si Luna plina vor avea influente puternice asupra situatiei noastre financiare. Multe zodii vor primi vesti bune si vor obtine sprijinul material de care aveau.

Rusia va da in judecata autoritatile americane. Care sunt acuzatiile

Rusia isi rezerva dreptul sa reduca si mai mult personalul diplomatic american la Moscova, a anuntat marti presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca nu nu va face totusi acest lucru pentru.

Reduceri eMAG laptopuri. Care sunt cele mai bune oferte de zilele acestea

Cei care vor sa-si cumpere un laptop in aceasta perioada, au de la magazinuleMAG cateva oferte atractive. intreaga lista eMAG. ro reducerilaptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Care sunt cele mai cautate 10 masini diesel in Europa in 2017?

Masinile diesel se produc de cand lumea si tot de atunci au foarte mare priza la clienti. In Europa, cel putin, masinile care se alimenteaza cu motorina sunt mai cautate decat cele pe benzina. Motivele sunt numeroase, si nu vom sta acum sa le enumeram.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )