Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Joaquin Phoenix a avut cel mai bun discurs de la premiile Oscar 2020

Adevărul Adevărul,
VIDEO Joaquin Phoenix a avut cel mai bun discurs de la premiile Oscar 2020

Actorul Joaquin Phoenix 45 de ani) a castigat primul sau Oscar pentru rolul lui Joker si a livrat un discurs puternic despre egalitate, bunatate, drepturile animalelor si a facut o mentiune neasteptata si emotionanta despre fratele sau, River, care a murit in 1993. continuă pe Adevărul

VIDEO Joaquin Phoenix joaca intr-un scurtmetraj in apararea padurii amazoniene: mesajul actorului

Actorul american Joaquin Phoenix, marele favorit la premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor in rol principal pentru Joker, a jucat intr-un scurtmetraj produs de un ONG pentru a pune in valoare rolul indigenilor in protejarea padurii amazoniene.

Oscar 2020: Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal Renee Zellweger- cea mai buna actrita

Joaquin Phoenix a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, la cea de-a 92-a editie a galei de decernare a premiilor Academiei de film americane, gratie interpretarii sale din lungmetrajul Joker. Renee Zellweger a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din Judy.

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor.

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Povestea Parasite, care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film in 2020 si a facut istorie

Filmul sud-coreean ParasiteParazit a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2020 si a devenit prima productie in alta limba decat engleza care castiga cel mai ravnit trofeu.

Cel mai bun copil. Keanu Reeves a facut senzatie la Oscar 2020 avand-o ca partenera pe mama lui

Actorul Keanu Reeves 55 de ani) a impresionat publicul dupa ce si-a facut aparitia la gala premiilor Oscar 2020 alaturi de mama lui, designer-ul vestimentar Patricia Taylor 76 de ani).

Oscar 2020: Brad Pitt si Laura Dern, desemnati cei mai buni actori in rol secundar

Brad Pitt a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea din lungmetrajul regizat de Quentin Tarantino Once upon a Time in Hollywood, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Actrita Laura Dern a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din Marriage Story. Parasite primeste premiul pentru cel mai bun scenariu originalJojo Rabbit a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptatLungmetrajul Toy Story 4 a fost premiat cu Oscar pentru animatie.

Cum faci cel mai bun vin fiert. Trei retete exotice care fac bautura delicioasa: ce condimente se adauga si cat se tine pe foc

Una dintre cele mai vechi bauturi alcoolice din lume devine un medicament natural, daca este consumat cu moderatie. Mai ales iarna, vinul fiert este una dintre bauturile preferate ale romanilor.

Gheorghe Hagi, despre fiul Ianis: Sunt bucuros ca joaca. I-am spus ca tot ce i se intampla il va face mai bun

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca este bucuros ca fiul sau, Ianis, joaca la noua lui echipa de club, Glasgow Rangers, considerand ca acesta este lucrul cel mai important pentru un jucator tanar. El i-a transmis lui Ianis ca tot ceea ce i se intampla ii va face mai bun.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )