Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Joe Biden intra oficial in cursa pentru alegerile prezidentiale: America is an idea. Sondajele il dau castigator in fata lui Trump

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Joe Biden intra oficial in cursa pentru alegerile prezidentiale: America is an idea. Sondajele il dau castigator in fata lui Trump

Fostul vicepresedinte american Joe Biden a anuntat joi, oficial, ca intra in cursa interna a democratilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2020, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Parlamentul European a lansat joi mesajul oficial de campanie pentru alegerile europene care vor avea loc peste o luna, pe 26 mai. Cetatenii europeni sunt indemnati sa participe la alegerile de care depinde viitorul copiilor, intr-un context european cel putin complicat, in care unul dintre statele membre, Marea Britanie, se chinuie de luni de zile sa ia o decizie cu privire la soarta apartenentei sale la UE.

Joe Biden isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale din SUA VIDEO

Fostul vicepresedinte al SUA, Joe Biden, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale de anul viitor, punand capat lunilor de speculatii, informeaza BBC. intr-un anunt video, Biden a avertizat ca.

SUA: Joe Biden si-a anuntat candidatura la prezidentialele din 2020

Joe Biden, fost vicepresedinte american, a anuntat oficial ca va candida la alegerile prezidentiale din 2020, informeaza CNN. Biden, in varsta de 76 de ani, a candidat deja in doua randuri la Casa.

Joe Biden isi oficializeaza candidatura la Casa Alba si incepe cursa ca favorit

Fostul vicepresedinte american Joe Biden si-a oficializat joi candidatura la Casa Alba si incepe cursa ca favorit al investiturii taberei democrate.

Joe Biden urmeaza sa-si anunte joi candidatura in alegerile prezidentiale americane din 2020

Fostul vicepresedinte american Joe Biden urmeaza sa-si anunte joi candidatura la investitura democrata in vederea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2020, o informatie dezvaluita marti de postul NBC si confirmata de o sursa la curent cu intentiile liderului democrat pentru Reuters.

Alege-ti viitorul: cum arata filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare VIDEO

Parlamentul European a lansat clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Videoclipul se vrea a fi unul emotionant, cu scene reale de nastere filmate in mai multe tari europene. Clipul se numeste Choose Your Future Alege-ti viitorul. Clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare are aproximativ trei minute. Parlamentul European a apelat la [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )