Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Parlamentul European a lansat joi mesajul oficial de campanie pentru alegerile europene care vor avea loc peste o luna, pe 26 mai. Cetatenii europeni sunt indemnati sa participe la alegerile de care depinde viitorul copiilor, intr-un context european cel putin complicat, in care unul dintre statele membre, Marea Britanie, se chinuie de luni de zile sa ia o decizie cu privire la soarta apartenentei sale la UE. continuă pe Hotnews

Alege-ti viitorul: cum arata filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare VIDEO

Parlamentul European a lansat clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Videoclipul se vrea a fi unul emotionant, cu scene reale de nastere filmate in mai multe tari europene. Clipul se numeste Choose Your Future Alege-ti viitorul. Clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare are aproximativ trei minute. Parlamentul European a apelat la [] .

VIDEO Joe Biden intra oficial in cursa pentru alegerile prezidentiale: America is an idea. Sondajele il dau castigator in fata lui Trump

Fostul vicepresedinte american Joe Biden a anuntat joi, oficial, ca intra in cursa interna a democratilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2020, scrie Reuters.

VIDEO Filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare, lansat oficial

Parlamentul European a lansat filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare, Choose Your Future, o productie de 3 minute cu personaje reale, realizat in cinci spitale din Grecia, Danemarca, Cehia si Ungaria.

Be EU. Alege-ti viitorul! Mesajul Parlamentului European pentru alegerile din luna mai

Sabina Iosub a prezentat, joi, la Be EU, cel mai recent clip de promovare al alegerilor europarlamentare, din luna mai a acestui an. Parlamentul European indeamna la vot si la un vot responsabil, mergand pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )