Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului. continuă pe Hotnews

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, adus la DNA Bucuresti

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost adus, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), el urmand sa asiste la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul perchezitiilor, au precizat surse din cadrul DNA. Hertanu este arestat preventiv din data de 18 februarie intr-un dosar in care mai sunt cercetati Sebastian Ghiti si familia Mircea si Vlad Cosma.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, adus la DNA Bucuresti

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost adus, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), el urmand sa asiste la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul perchezitiilor, transmite Mediafax, citand surse din cadrul DNA.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

Iohannis ii cere lui Ponta sa-l demita pe Valcov: Ma asteptam sa demisioneze. Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se astepta ca Darius Valcov sa demisioneze din functia de ministru de Finante, ceea ce nu s-a intamplat, dupa ce procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale pe numele sau. Astfel, seful statului ii solicita premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru a lui Darius Valcov.

Victor Ponta: in decembrie, am stabilit cu Iohannis niste norme de conduita. Nu am nimic sa ii reprosez lui presedintelui (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca a convenit cu presedintele Klaus Iohannis, inca de la inceputul mandatului noului presedinte, o serie de norme.

Victor Ponta: in decembrie, am stabilit cu Iohannis niste norme de conduita. Nu am nimic sa ii reprosez presedintelui (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca a convenit cu presedintele Klaus Iohannis, inca de la inceputul mandatului noului presedinte, o serie de norme.

Predoiu: Ponta isi va schimba atitudinea de neutralitate fata de Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta isi va schimba la un moment dat atitudinea de neutralitate fata de presedintele Klaus Iohannis, a spus joi, la Gandul Live, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, care s-a .

Victor Ponta spune ca, pentru membrii CSAT interceptati telefonic, trebuie protejate anumite informatii

Premierul Victor Ponta a afirmat ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca trebuie gasita o solutie de protejare a informatiilor detinute de un membru al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) .

Victor Ponta: Cu siguranta Iohannis ma va consulta inainte de a face o propunere pentru SIE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca este convins de faptul ca presedintele Iohanis il va consulta inainte sa faca o propunerea pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )