Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Klaus Iohannis va convoca, pe 14 septembrie, CSAT, pe tema participarii Armatei la o misiune navala a NATO. Dragnea: La intrunire va merge ministrul interimar Ciolacu

România Liberă România Liberă,
VIDEO Klaus Iohannis va convoca, pe 14 septembrie, CSAT, pe tema participarii Armatei la o misiune navala a NATO. Dragnea: La intrunire va merge ministrul interimar Ciolacu

00: Prese Madalina Puscalau, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Stire in curs de actualziare. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis va convoca, pe 14 septembrie, CSAT, pe tema participarii Armatei la o misiune navala a NATO

00: Prese Madalina Puscalau, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Stire in curs de actualziare. Stire in curs de actualizare.

Sedinta CSAT joi, 14 septembrie, pe tema participarii Armatei la o misiune navala a NATO

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joia viitoare, 14 septembrie, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pe tema participarii Armatei la o misiune NATO cu capabilitati navale, a anuntat joi purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi.

Klaus Iohannis l-a revocat din functie pe Adrian Tutuianu. Ciolacu a devenit oficial ministru interimar al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretul privind vacantarea functiei de ministru al Apararii, dupa demisia lui Adrian Tutuianu, si, automat, decretul prin care Marcel Ciolacu, vicepremierul pentru probleme speciale, a preluat functia de ministru interimar.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii: Care sunt subiectele sedintei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru data de 14 septembrie.

Decretul de numire a lui Marcel Ciolacu in functia de ministru interimar al Apararii, semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de vacantare a functiei de ministru al Apararii in urma demisiei lui Adrian Tutuianu si de numire a lui Marcel Ciolacu in functia de ministru interimar, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind demisia lui Tutuianu de la Ministerul Apararii. Marcel Ciolacu, interimar

Demisia lui Adrian Tutuianu din fruntea Ministerulu Apararii a devenit oficiala. Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de revocare a lui Adrian Tutuianu din frunte ministerului si numirea ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )