Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2021 Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, respectiv circa 1 milion de doze, iar pana in vara sa fie finalizata prima campanie de vaccinare, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a vizitat un centru de vaccinare anti-COVID-19,. continuă pe Hotnews

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Cum arata si cu ce se ocupa parintii presedintelui Klaus Iohannis. De zeci de ani au plecat din Romania

Klaus Iohannis vorbeste foarte rar, aproape deloc, despre viata de familie. Actualul presedinte al Romaniei are o poveste de viata interesanta, la fel si parintii lui. Cine sunt acestia si cu ce se ocupa?.

1 milion de doze din vaccinul anti-COVID vor ajunge in tara la inceputul anului 2021. Iohannis: Este posibil ca pana in vara sa terminam aceasta transa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este posibil ca la inceputul anului viitor sa ajunga in Romania prima transa de un milion de doze de vaccin anti-COVID. Seful statului a facut declaratia, joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Romexpo, unde romanii vor fi imunizati impotriva virusului SARS-COV-2.

IOHANNIS: E posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID-19 de la inceputul anului, in tara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca e posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID-19 de la inceputul anului, in Romania. El a anuntat ca in cursul acestei saptamani intentioneaza sa viziteze un centru de vaccinare, scrie News.

Iohannis: E posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID- 19 in Romania, de la inceputul anului viitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca e posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID-19 in Romania la inceputul anului viitor. El a anuntat ca in cursul acestei saptamani intentioneaza sa viziteze un centru de vaccinare.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )