Libnet.ro
UNICEF

15:45

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege O majoritate parlamentara ostila reformelor reale in sistemul judiciar s-a dedicat trup si suflet adoptarii unor legi menite sa ii apere pe infractori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi la prezentarea raportului de activitate pe anul 2020 a Consiliului Superior al Magistraturii, unde a subliniat ca procesul de reparare a Legilor Justitiei,.

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

Klaus Iohannis: imi doresc sa fie o prezenta mare la vot. Ne alegem Parlamentul pentru urmatorii patru ani, in care ne dorim sa implementam reforme importante (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat luni ca isi doreste sa fie o prezenta mare la alegerile din 6 decembrie, avand in vedere ca actuala guvernare liberala isi doreste sa implementeze in urmatorii patru ani.

Cum arata si cu ce se ocupa parintii presedintelui Klaus Iohannis. De zeci de ani au plecat din Romania

Klaus Iohannis vorbeste foarte rar, aproape deloc, despre viata de familie. Actualul presedinte al Romaniei are o poveste de viata interesanta, la fel si parintii lui. Cine sunt acestia si cu ce se ocupa?.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )