Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO. Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la ora 14,00, la deschiderea tronsonului de autostrad. continuă pe România Liberă

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani: Investitiile in infrastructura reprezinta prioritatea zero si vom aloca toate fondurile necesare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, vineri, la deschiderea tronsonului Iernut Chetani din Autostrada Transilvania. Portiunea are o.

Klaus Iohannis a oferit imaginile zilei! Stai la soare si nu e bine!

Imaginile zilei il au ca protagonist pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului Drumul Taberei.

Presedintele Klaus Iohannis, despre escaladarea tensiunilor in Mediterana de Est: Daca vorbim despre Turcia, atunci este evident ca trebuie sa avem in vedere intregul palier de probleme (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a raspuns la intrebari legate de doua dintre subiectele de politica externa care suscita interes la nivel european, si.

Klaus Iohannis: La nivelul OMS nu exista un consens privind testarea in masa a profesorilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu exista un consens la nivelul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in ceea ce priveste testarea in masa a profesorilor. Klaus.

Klaus Iohannis, intrebat despre o eventuala desfiintare a Serviciului Omoruri: N-am auzit despre desfiintarea unui serviciu vital, voi verifica Ce mesaj a avut seful statului pentru Marcel Vela si Bogdan Despescu (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, si secretarului de stat Bogdan Despescu sa se implice total pentru cetateni. Seful statului a lansat acest.

Klaus Iohannis, despre masurile de relaxare in contextul pandemiei: Cred ca Romania a actionat cu suficient de multa precautie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 16 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca regreta masurile de relaxare adoptate in Romania, in contextul epidemiei de COVID-19 si daca.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )