Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani: Investitiile in infrastructura reprezinta prioritatea zero si vom aloca toate fondurile necesare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani: Investitiile in infrastructura reprezinta prioritatea zero si vom aloca toate fondurile necesare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, vineri, la deschiderea tronsonului Iernut Chetani din Autostrada Transilvania. Portiunea are o. continuă pe B1

VIDEO. Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la ora 14,00, la deschiderea tronsonului de autostrad.

Ludovic Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei: Investitiile in infrastructura sunt prioritatea absoluta a Guvernului pe care il conduc (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inaugurat, marti, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor. Cu aceasta ocazie, Orban a subliniat ca.

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

Ludovic Orban anunta inceperea licitatiei pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitesti-Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in curand va incepe licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului 3 al autostrazii Pitesti-Sibiu. Aflat intr-o vizita in judetul Arges,.

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

PSD: La inaugurarea metroului, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu

Social-democratii au transmis marti ca la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu. Sursa citata mai spune ca PNL inaugureaza acum un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de catre guvernele PSD.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

Ludovic Orban: Drum expres sau chiar autostrada, pentru deplasarea rapida intre Constanta si granita de sud a litoralului

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul a prevazut realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui drum expres sau unei autostrazi care sa permita fluidizarea circulatiei.

Ludovic Orban, imbratisat cu primarul care a intretinut relatii cu doua minore. Secretul lor s-a aflat VIDEO

La inceputul anului, primarul comunei Mogosesti-Siret se afla in plin scandal sexual dupa ce a fost acuzat ca intretinut relatii cu doua minore. in prag de alegeri locale, au aparut imagini cu Damian Butnariu si Ludovic Orban imbratisandu-se! Ludovic Orban il sustine inca pe Damian Butnariu?! in luna ianuarie 2020, dupa patru mandate, Damian Butnariu, .

Ludovic Orban, anuntul zilei despre noi restrictii. Ce a decis premierul Romaniei

Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat despre noi restrictii avand in vedere ca starea de alerta s-a prelungit cu inca 30 de zile. Decizia luata de premierul Romaniei a uimit pe toata lumea. Ludovic Orban, anunt despre noi restrictii Odata cu prelungirea starii de alerta, cetatenii se asteptau la noi restrictii din partea autoritatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )