Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Klaus Iohannis a plecat la Bruxelles cu un avion privat. Motivul: Romania nu are avion pentru demnitari

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis a plecat la Bruxelles cu un avion privat. Motivul: Romania nu are avion pentru demnitari

Presedintele Klaus Iohannis a plecat astazi la Bruxelles la deschiderea oficiala a Festivalului International de arta Europalia intr-un avion privat. La fel a facut si aseara cand, dupa ce a participat la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL de la Cluj, a iesit 80 de minute mai tarziu la Palatul Cotroceni pentru o declaratie de presa. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis foloseste avionul privat pentru deplasari. Aeronava e inregistrata in Luxemburg

Klaus Iohannis prefera avioanele private pentru deplasarile pe carte le face in tara si in strainatate. O demonstreaza si imaginile suprinse in aceasta dimineata pe aeroport cu presedintele care se.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu regele Philippe, la Palatul Regal din Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, la Palatul Regal din Bruxelles, de regele Philippe. Seful statului a avuto intrevedere cu Majestatea Sa si a semnat in Cartea de aur a Casei Regale. Kla.

Klaus Iohannis participa la deschiderea oficiala a Festivalului International de Arta Europalia

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la Bruxelles, la deschiderea oficiala a Festivalului International de Arta Europalia, Romania fiind tara invitata de onoare.

VIDEO Parlamentar clujean: Klaus Iohannis va premia impostura la Cluj

Parlamentarul Emanuel Ungureanu face o trecere in revista a incidentelor petrecute la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj, care va fi premiata astazi de presedintele Klaus Iohannis. Ultimul scandal dateaza de saptamana trecuta, cand procurorii au cerut arestarea preventiva a lui Marius Bojita, fost rector al universitatii.

Felix Banila, PRIMA REACTIE dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Voi trata cu maxima seriozitate solicitarea presedintelui. Voi culege opiniile colegilor mei, ale sefului ierarhic si voi comunica decizia (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat demisia ca urmare a felului in care a fost gestionat pana acum cazul de la Caracal. intr-un comunicat de.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Primul om de stat adevarat de dupa Revolutie este Klaus Iohannis (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Vest de la Cluj, a reitarat faptul ca Partidul National Liberal il sustine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din.

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de .

Klaus Iohannis isi tine de 20 de ani catedra de fizica rezervata la Colegiul Brukenthal din Sibiu. Cum a blocat presedintele postul de profesor

Presedintele Klaus Iohannis a blocat postul din invatamant in Sibiu, unde a profesat, timp de 20 de ani. in momentul in care a ajuns presedinte, Klaus Iohannis nu a vrut sa elibereze aceasta catedra de.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )