Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile pot fi organizate. Nu e mai complicat sa mergi sa votezi decat sa mergi la hipermarket sa iei paine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in prezent nu se impune decizia amanarii pentru a doua oara a alegerilor locale, fiind de parere ca pot fi create conditii de siguranta pentru organizarea acestora.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

KLAUS IOHANNIS SESIZEAZA CCR: inlaturarea lui Bogdan Chiritoiu - miza modificarii de catre PSD a legii concurentei

Lupta politica dintre presedintele Klaus Iohannis si PSD, cu privire la conducerea Consiliului Concurentei, continua la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea adoptata recent de majoritatea parlamentara constituita in jurul PSD, prin care a fost modificata si completata Legea Concurentei nr.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Avem de gand sa achizitionam vaccinul, in masura in care el va fi disponibil (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca atunci cand va aparea pe piata un vaccin anti-COVID-19, statul are de gand sa il achizitioneze. Totodata, acesta.

Klaus Iohannis: Cum va fi asta, ca Parlamentul isi stabileste singur cand se alege? Nu este cumva un fel de conflict acolo? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este e parere ca exista un conflict in faptul ca alesii au decis ca Parlamentul este cel care stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul. in conferinta de presa.

Klaus Iohannis, despre reimpunerea starii de urgenta: E o ultima solutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a declarat ca reintrarea Romaniei in starea de urgenta este o ultima solutie. Acesta a spus ca este increzator ca.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Aceasta dublare poate deveni posibila in etape. Pensiile vor creste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca alocatiile pentru copii si pensiile vor fi majorate cu un procent care poate fi suportat de.

Klaus Iohannis, despre deschiderea anului scolar: Sigur nu va incepe in conditii normale (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, in acest an, scoala nu va incepe in conditii normale, precizand ca pandemia de coronavirus nu va disparea pana.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )