Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?. continuă pe Hotnews

Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi

ACTUALIZARE 18:23 Tudorel Toader va sesiza la Curtea Constitutionala decizia presedintelui de nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi Ministrul Justitiei a precizat, in aceasta seara, intr-o postare pe Facebook ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la decizia presedintelui, in conditiile in care Iohannis nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de evaluare a activitatii profesionale si manageriale desfasurate de procurorul-sef al DNA. ------------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca, in urma analizei tuturor documentelor puse la dispozitie de Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara, a luat hotararea de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul presedintelui Iohannis de revocare din functie a sefei DNA. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost judecator CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca din functie pe Kovesi. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Un lider politic dezvaluie ce decizie va lua Klaus Iohannis in privinta sefei DNA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Brasov, ca decizia presedintelui Klaus Iohnnis privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi este cronica unei decizii care este cunoscuta si reitereaza faptul ca niciunul dintre motivele ministrului Justitiei de revocare a acesteia nu are niciun temei serios.

Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannissustine la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

Ministrul Tudorel Toader, despre anuntul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, ca va astepta anuntul facut de presesintele Klaus Iohannis si apoi va da, la randul sau, un comunicat. Parerea mea este sa asteptam orele 18:00.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Cum raspunde Klaus Iohannis cand este claxonat! - VIDEO

Intr-un clip filmat de la bordul unei masini, postat pe Trafictube, se observa cum un sofer il surprinde pe Klaus Iohannis in parcarea unui supermarket si il claxoneaza prompt, pentru ca primarul sa ii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )