Libnet.ro
UNICEF

08:30

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Adevărul Adevărul,
Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern. continuă pe Adevărul

Decizia presedintelui Klaus Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Decizia presedintelui Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis s-a hotarat: Soarta lui Kovesi, DECISA saptamana viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis s-a decis. Presedintele va da un verdict cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, saptamana viitoare. Cererea de revocare a sefeiDNAa fost formulata de catre.

Dragnea pregateste lovitura pentru Klaus Iohannis. Ce va face liderul PSD daca Presedintele nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi din functie

PSD pune la cale un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Daca acesta refuza revocarea Laurei Codruta Koesi din functie, atunci puterea se va adresa Curtii Constitutionale din Romania. Desi.

Un lider politic dezvaluie ce decizie va lua Klaus Iohannis in privinta sefei DNA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Brasov, ca decizia presedintelui Klaus Iohnnis privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi este cronica unei decizii care este cunoscuta si reitereaza faptul ca niciunul dintre motivele ministrului Justitiei de revocare a acesteia nu are niciun temei serios.

Victor Ponta, declaratii despre Laura Codruta Kovesi, pe vremea cand era premier: Kovesi e propusa pentru functia de procuror-sef DNA. Diferenta intre ea si Morar e mare

Victor Ponta declara in 2013, intr-o editie a emisiunii La Ordinea Zilei ca Laura Codruta Kovesi este o propunere pentru functia de sefa DNA, iar diferenta intre ea si Daniel Morar, in vremea aceea.

Klaus Iohannis a anuntat cand va lua o decizie in privinta lui Kovesi

Antena 3 a aflat, in exclusivitate, cand va face Klaus Iohannis anuntul crucial despre soarta lui Kovesi. Presedintele va spune la inceputul saptamanii viitoare daca o demite sau nu pe sefa DNA, a anuntat.

Comisia SRI va discuta despre banii pe care Sebastian Ghita i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi pentru a-si cumpara o masina. Ce suma e in joc

Presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat joi seara ca una dintre discutiile viitoare din cadrul Comisiei va fi legata de afirmatiile lui Sebastian Ghita, potrivit carora acesta i-ar fi dat fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, suma de 7. 000 de euro pentru ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa isi poata cumpara o masina.

Laura Codruta Kovesi ar putea fi din nou judecata disciplinar

Sefa DNAar putea fi trimisa in nou in judecata disciplinara. Laura Codruta Kovesi a fost chemata joi pentru a saptea oara la Inspectia Judiciarapentru a da explicatii despre refuzul sau de a se.

intalnire de taina intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe francez

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )