Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Lady Gaga si Madonna, penalizate in Rusia pentru sustinerea homosexualilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lady Gaga si Madonna, penalizate in Rusia pentru sustinerea homosexualilor

Doua dintre cele mai excentrice cantarete din lume, Lady Gaga si Madonna, vor avea parte de santiuni pe teritoriul Rusiei, dupa ce autoritatile au stabilit ca vizele nu au fost respectate pe durata concertelor pe care le-au sustinut anul trecut, potrivit abcnews. go. com. continuă pe Adevărul

Lady Gaga si Madonna risca interdictia de a mai intra in Rusia. Sunt acuzate ca au incalcat legislatia

Lady Gaga si Madonna ar putea fi chemate in fata justitiei din Rusia. Cele doua vedete sunt acuzate ca au incalcat conditiile vizelor pe care le-au primit cand au avut concerte in Rusia. Mai exact, ele au.

Caru' cu vedete: Ar fi divortul anului: ce cuplu celebru s-ar fi despartit in secret; O celebra actrita, internata in spital, dupa ce a suferit un accident rutier!; Madonna si Lady Gaga, date in judecata in Rusia

Megan Fox este din nou insarcinata. La doar un an dupa ce a devenit mamica, frumoasa actrita Megan Fox este din nou insarcinata. Informatia a fost confirmata chiar de purtatorul de cuvant al acesteia in paginile publicatiei. Alexandra Stan: Mi-e frica sa nu raman handicapata!. Chiar daca in ultima perioada a inceput sa se afiseze prin cluburi sau pe plaja, in sufletul Alexandrei Stan se duce o batalie. Solista are de luptat cu un demon interior: se teme ca va.

Madonna si Lady Gaga, acuzate ca au obtinut incorect vize pentru Rusia

Madonna si Lady Gaga au starnit furia rusilor. Cele 2 dive ale muzicii pop au devenit persona non grata, dupa ce s-a descoperit ca au vizitat Rusia cu ajutorul unor vize eliberate incorect. Asa ca procuratura.

Lady Gaga este acuzata ca a incalcat legile din Rusia!

Vitaly Milonov, un deputat din Sankt Petersburg, este cel care aduce aceste acuzatii la adresa artistei. Conform declaratiilor acestuia, Lady Gaga a incalcat legile de imigrare din Rusia. Se pare ca, in perioada turneului Monster Ball World Tour, artista ar fi vizitat Rusia in calitate de turist, sustinand insa si doua concerte in aceasta tara .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )