Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Lansare Apple Watch: Care au fost reactiile din presa internationala

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Lansare Apple Watch: Care au fost reactiile din presa internationala

S-a lansat Apple Watch , un dispozitiv pe care Apple a fost obligat sa-l lanseze avand in vedere concurenta din zona smartwatch-urilor pentru Android. Dupa lansare, presa specializata si nu numai de peste Ocean a comentat in diferite variante evenimentul. continuă pe România Liberă

Lansare Apple Watch - ceasul inteligent va ajunge in magazine cu pretul minim de 350 de dolari. Varianta de lux costa 10.000 de dolari

Apple Watch va fi lansat in curand pe piata, iar Apple i-a dedicat un eveniment special de primavara acestui gadget care se anunta a fi unul care va creste automat piata de ceasuri inteligente.

Apple Watch a fost prezentat oficial. Ceasul se vinde la preturi cuprinse intre 349 si 10.000 de dolari

Apple Watch a fost prezentat oficial luni, ceasul reprezentand primul produs nou al Apple, din ultimii cinci ani. Dispozitivul este destinat sa faca informatiile disponibile la incheietura mainii si deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei.

Apple Watch a fost lansat oficial: Ce face ceasul inteligent, cat costa si cand ajunge in magazine (FOTO)

Apple a lansat astazi oficial primul sau ceas inteligent, Apple Watch, in cadrul evenimentului Spring Forward. Acesta va fi disponibil in trei colectii: Apple Watch standard), Apple Watch Sport si Apple.

Apple a lansat Apple Watch. Care sunt preturile pentru acest gadget

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa faca informaiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile .

Apple Watch lansare oficiala. Ce aduce ceasul Apple [LIVE TEXT]

Lansarea Apple Watch are loc in aceasta seara, incepand de la ora 21. Veti putea urmari lansarea Apple Watch, in format live text, aici. Pana atunci, sa vedem ce va aduce nou ceasul inteligent creat de Apple. Lansarea Apple Watch va avea loc in cadrul unui eveniment special, in San Francisco, iar compania va mai [].

Apple Watch - la ce ne putem astepta de la evenimentul din aceasta seara

Apple Watch se lanseaza in aceasta seara, de la ora 19. 00, ora Romaniei. Dupa prezentarea din toamna, Apple va oferi noi detalii despre ceas si va oferi si o data de lansare. Mai important, vom afla pretul acestui device important.

Aceasta este prima reclama la Apple Watch [VIDEO]

Ceasul Apple Watch a fost lansat luni seara si va costa intre 349dolari si 17. 000 dolari. Apple a lansat un prim clip publicitar pentru el, cu toate ca va ajunge la incheieturile utilizatorilor abia in data de 24 aprilie. Apple Watch isi face aparitia pe piata cu o reclama usor de recunoscut care nu a [].

Apple Watch nu e extraordinar, dar se va vinde ca painea calda. Cum poate castiga Google batalia

Apple Watch a fost lansat ieri seara si lumea nu stie exact ce sa creada. Cei mai multi spun ca este prea scump ca sa se vanda, sau ca si-ar cumpara, mai degraba, un ceas cu Android Wear. Dar aceste aspecte se vad doar la suprafata. Corpul icebergului se va vedea abia cand va fi [].

Apple Watch, versiunea de lux: pretul este peste asteptari

Versiunea de lux a Apple Watch, care va prezentata in cadrul unui eveniment programat luni, 9 martie, ar putea costa pana la 10. 000 de dolari, a declarat Andy Hargreaves, analist la Pacific Crest, anunta Mediafax.

VIRAL: Apple Watch are deja prima reclama, la doar o zi de la lansare!

Apple a lansat, luni seara, Apple Watch, un dispozitiv pe care Apple a fost obligat sa-l lanseze avand in vedere concurenta din zona smartwatch-urilor pentru Android. Deja a aparut pe canalele de socializare si Youtube prima reclama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )