Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Laura Codruta Kovesi la Adevarul Live, despre confiscarile impuse in dosarul ICA: ANAF face executarea efectiva. Cand vom constata ca executarea nu s-a efectuat, atunci avem atributii in a deschide dosare penale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Laura Codruta Kovesi la Adevarul Live, despre confiscarile impuse in dosarul ICA: ANAF face executarea efectiva. Cand vom constata ca executarea nu s-a efectuat, atunci avem atributii in a deschide dosare penale

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat luni la Adevarul Live, ca bunurile indisponibilizate potrivit deciziei magistratilor in dosarul ICA, inclusiv sediul Antena 3, urmeaza sa treaca in proprietatea statului, Ministerul Finantelor urmand sa faca executarea efectiva. DNA va urmari, va verifica cum se face aceasta executie. Cind vom constata ca executarea nu s-a efectuat, atunci avem atributii in a deschide dosare penale, a declarat sefa DNA, subliniind ca Antena 3 nu are calitate in dosar si ca e doar chiriasa in cladirea confiscata, imobilul apartinand Grivco. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Laura Codruta Kovesi la Adevarul Live, despre confiscarile impuse in dosarul ICA: Cand vom constata ca executarea nu s-a efectuat, atunci avem atributii in a deschide dosare penale / CSM nu a existat in acest caz. Am vazut adevarate linsaje in

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este invitata luni dimineata la Adevarul Live. Interviul vine in contextul in care vineri, 8 august 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe omul de afaceri Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii ICA. Totodata, instanta a hotarat sa-i confiste mai multe terenuri si cladiri, intre care si sediul televiziunii Antena 3. Kovesi: Mita pentru contractele cu Microsoft si EADS, in jur de 60 milioane de euro Emisiune in desfasurare.

VIDEO Laura Codruta Kovesi, despre atacurile Antena 3 la adresa magistratilor: Consiliul Superior al Magistraturii nu a existat in acest caz. Am vazut adevarate linsaje mediatice in acest dosar, iar CSM si CNA nu au intervenit

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a criticat luni lipsa de reactie a Consiliului Superior al Magistraturii si a Consiliului National al Audiovizualului cu privire la atacurile facute de mass-media la adresa procurorilor si judecatorilor din dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Intr-un interviu pentru Adevarul Live, sefa DNA a aratat ca atacurile mediatice ale Antena 3 la adresa magistratilor au relevat o problema a sistemului: Cine-i apara pe judecatori?. Judecatorii sunt lasati fara orice fel de aparare daca CSM nu intervine, a aratat Kovesi.

Laura Codruta Kovesi: Mita pentru contractele cu Microsoft si EADS, in jur de 60 milioane de euro

Din informatiile existente pana acum, mita data pentru contractele cu Microsoft si EADS se ridica la circa 60 milioane de euro, a declarat luni, la Adevarul LIVE, procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi.

Presiunile facute de Laura Codruta Kovesi in procesul lui Dan Voiculescu

Traian Basescu nu a fost singurul care ar fi facut presiuni in dosarul Telepatia. Si Laura Codruta Kovesi a cerut public, din pozitia de sef al DNA, ca judecatorii sa se grabeasca cu verdictul. Ea sustinea.

Laura Codruta Kovesi vine la Adevarul Live, luni, la ora 11.00: povestea dosarului ICA si razboiul Antenelor cu Justitia

Vineri, 8 august 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe omul de afaceri Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii ICA. Totodata, instanta a hotarat sa-i confiste mai multe terenuri si cladiri, intre care si sediul televiziunii Antena 3.

Adevarul Live, ora 12.00. Grigore Cartianu despre condamnarea lui Dan Voiculescu si plimbarea de la Cotroceni

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live condamnarea la 10 ani de inchisoare a mogulului Dan Voiculescu si evenimentele publice generate de aceasta condamnare.

VIDEO Mani Neumann, violonistul trupei Farfarello: Muzica lui Covaci m-a lovit ca un fulger!

Cunoscutii muzicieni Mani Neumann si Ulli Brand din trupa Farfarello au stat de vorba cu Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, in studioul Adevarul Live.

Kovesi: Au fost foarte multe atacuri mediatice la adresa procurorilor care judecau dosarele lui Voiculescu

Laura Codruta Kovesi a vorbit, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live si despre presiunile mediatice pe justitie. Mai exact, procurorul sef al DNA a declarat ca trustul de presa apropiat lui Dan Voiculescu.

Kovesi nu mai recunoaste ce a spus legat de dosarul Telepatia

DNA a emis un comunicat de presa in care se spune ca Laura Codruta Kovesi nu a facut afirmatii punctuale despre dosarul ICA. Informatia a fost prezentata de Alessandra Stoicescu in cadrul emisiunii 100 de.

Despre cei mai mici bebelusi nascuti inainte de termen, la Adevarul Live de la ora 15.00

Sunt nou-nascutii carora multi medici nu le-au dat sanse de supravietuire. Atat de mici si de firavi s-au nascut. Dar au avut noroc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )