Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO LIVE, in direct de la Doha - Simona Halep vs Anastasia Sevastova, pentru un loc in sferturile de finala

Adevărul Adevărul,
VIDEO LIVE, in direct de la Doha - Simona Halep vs Anastasia Sevastova, pentru un loc in sferturile de finala

Simona Halep joaca acum in optimile de finala ale turneului de la Doha, contra jucatoarei din Letonia, Anastasia Sevastova. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, de neoprit la Doha! A trecut la pas de Anastasia Sevastova si va juca in sferturile de finala

Simona Halep a obtinut o victorie clara in optimile de finala ale turneului de la Doha, contra jucatoarei din Letonia, Anastasia Sevastova.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, calificare la pas in sferturi - Aproape de nivelul maxim

Simona Halep a avut nevoie o ora si sase minute pentru a-si trece in cont a cincea victorie consecutiva in fata letonei Anastasija Sevastova 15 WTA, favorita numarul 13). A fost 6-4, 6-3 pentru numarul 2 WTA, care si-a asigurat astfel prezenta in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Se actualizeaza.

Simona Halep - Anastasija Sevastova, joi, in jurul orei 16.30, la Doha. Si Monica Niculescu, si Sorana Cirstea joaca joi

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, joi, in jurul orei 16. 30, impotriva sportivei letone Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, in optimile de finala ale turneului de la Doha.

WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova in turul doi

Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Doha de categorie Premier 5), numarul doi mondial urmand sa se dueleze cu Ekaterina Makarova Rusia - locul 35 mondial).

LIVE Text Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 0-0

Simona Halep a avut o prestatie impresionanta in partida de debut de la Doha 6-3, 6-0 cu Ekaterina Makarova), astfel ca avem toate motivele sa credem sa va evolua la acelasi nivel si in fata Anastasijei Sevastova 15 WTA, favorita numarul 13), jucatoare pe care o cunoaste extrem de bine. Numarul 2 WTA o conduce pe sportiva din Letonia cu scorul de 5-3 in meciurile directe, castigand ultimele patru confruntari. Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVE VIDEO Halep vs Makarova, acum in direct de la Doha. Simona, la primul meci dupa finala de la Australian Open

Simona Halep a revenit pe terenul de joc, dupa finala pierduta la Australian Open, si joaca acum la Doha in turul secund.

Simona HALEP - Anastasija SEVASTOVA LIVE TEXT. Revenire in forta pentru jucatoarea noastra!

BREAK!Simona Halep apasa acceleratia si are trei mingi de break. Sevastova rateaza primul serviciu, iar Halep loveste naprasnic cu forehandul si castiga game-ul la zero. Meci strans intre.

HALEP - SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SIMONA HALEP - ANASTASIJA SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Simona Halep o infrunta azi la Doha pe Anastasija Sevastova din Letoniain optimi la Qatar Open. Partida.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 6-0/ La acelasi nivel de la Australian Open - Simona Halep, in optimi la Doha

Dupa episoadele accidentarea la glezna, suferinta pricinuita de pierderea finalei de la AO si neparticiparea de la FedCup, mentalul Simonei Halep pare sa fii ramas la cote inalte, numarul doi mondial aratand un joc solid impotriva incomodei Ekaterina Makarova. Agresiva, hotarata si cu pofta de joc, Simona nu a stat prea mult pe teren o ora si 11 minute), cedand doar trei game-uri in fata rusoaicei 6-3, 6-0).

WTA Doha: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 6-0/ La acelasi nivel de la Australian Open - Simona Halep, in optimi la Doha

Dupa episoadele accidentarea la glezna, suferinta pricinuita de pierderea finalei de la AO si neparticiparea de la FedCup, mentalul Simonei Halep pare sa fii ramas la cote inalte, numarul doi mondial aratand un joc solid impotriva incomodei Ekaterina Makarova. Agresiva, hotarata si cu pofta de joc, Simona nu a stat prea mult pe teren o ora si 11 minute), cedand doar trei game-uri in fata rusoaicei 6-3, 6-0). Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )