Libnet.ro
UNICEF

08:15

WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova in turul doi

Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Doha de categorie Premier 5), numarul doi mondial urmand sa se dueleze cu Ekaterina Makarova Rusia - locul 35 mondial). continuă pe Hotnews

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Doha. Romanca are avantaj la meciurile directe

Simona Halep are liber in primul tur al turneului de la Doha, primul la care participa dupa finala de la Australian Open.

Simona Halep ramane pe locul 2 in clasamentul WTA. Pe ce locuri sunt Sorana Cirstea si Irina Begu

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul WTA, in aceasta saptamana, cu 7. 616 puncte, la.

Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Simona Halep 2 WTA) a vorbit, intr-un interviu pentru Telekom Sport, despre momentul care a scos-o din ritm in finala de Australian Open: time-out-ul medical cerut de Caroline Wozniacki in setul decisiv, intr-un moment in care Simona era in avantaj pe tabela, scor 4-3. Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute. Nu stiu, poate a fost in mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc, a spus numarul 2 WTA.

OFICIAL Simona Halep confirma intelegerea cu Nike: I just did it

Simona Halep a confirmat pe contul personal de Instagram ca a ajuns la o intelegere cu Nike, urmand sa fie imbracata de concernul american incepand din 2018. I just did it, a precizat numarul doi WTA, facand aluzie la logo-ul americanilor Just do It).

Simona Halep ar putea lua o adevarata avere de la Nike

Simona Halep 2 WTA) nu are talent doar pe terenul de tenis, ci si la negocieri! Sfatuita bineinteles si de staff-ul ei, sportiva a obtinut un contract pe masura locului pe care il ocupa in.

FOTO Simona Halep a risipit misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

FOTO Simona Halep a risipit in mare parte misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel mare parte din misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

Darren Cahill comenteaza o imagine cu Simona Halep imbracata cu Nike

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a postat un mesaj pe Twitter, in care comenteaza logoul Nike de pe imbracamintea purtata de jucatoarea romana, la Cluj-Napoca. S-a intamplat ceva nou in lumea ta, despre care ai vrea sa ne vorbesti, Simo?, a scris Cahill, care a tras cu ochiul la logoul purtat de Simona Halep.

FOTO Simona Halep a facut anuntul mult asteptat! Cum a comunicat ea parafarea angajamentului cu Nike

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toata lumea, si anume cel al parteneriatului pe care il are cu noul sponsor tehnic.

Simona Halep are un nou plan pentru 2018: Sunt decisa sa ma tin de el!

Simona Halep a inceput bine anul 2018, castigand turneul de la Shenzhen si jucand finala la Australian Open, iar jocul sau a fost consistent la ambele turnee.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )