Libnet.ro
UNICEF

12:01

VIDEO Liviu Dragnea: Eu ma consider o persoana foarte cinstita/ Tinta a fost si ramane PSD-ul/ Premierul are toata sustinerea mea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea: Eu ma consider o persoana foarte cinstita/ Tinta a fost si ramane PSD-ul/ Premierul are toata sustinerea mea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca se considera o persoana foarte cinstita, condamnata pe marginea unui dosar politic. El a afirmat ca face apel la calm si ca tinta a fost si ramane PSD-ul, atunci cand a fost intrebat cum se simte avand in vedere ca exista de cinci zile pancarte care il vizeaza la proteste. Dragnea a declarat si ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze si ca Sorin Grindeanu are sustinerea sa totala, precizare facuta in contextul in care Dragnea si Grindeanu nu au stat impreuna la declaratiile de dupa sedinta PSD si au venit separat la aceasta. continuă pe Hotnews

Dragnea: Ma consider o persoana foarte cinstita. Drept pentru care am si facut aceasta contestatie la executare

Seful Camerei Deputatilor, social-democratul Liviu Dragnea, a afirmat, luni, la Parlament, ca se considera o persoana foarte cinstita. El a continuat precizand ca dosarul a fost initiat de un procuror care si- uzurpat calitatile oficiale.

Eu ma consider o persoana foarte cinstita. Liviu Dragnea: Am fost trimis in judecata pentru ceva si am fost condamnat pentru altceva (VIDEO)

In conditiile in care in Piata Victoriei protestarii au cerut ca in Romania sa fie la sefia institutiilor persoane cinstite, un jurnalist l-a intrebat pe presedintele Camerei.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Liviu Dragnea, cere discutii ample pe baza Codurilor Penale: Nu s-a mai intamplat ca la o lege in Romania, atat de multe articole sa fie declarate neconstitutionale (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni ca este necesar ca pe baza Codurilor Penale sa fie organizata o dezbatere ampla la care sa participe si magistrati, avocati sau experti in domeniu pentru ca este nepermis ca.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul.

Liviu Dragnea la Romania TV, despre protestele antiguvernamentale: Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Romania TV anunta ca il va avea in studio, in aceasta tara, pe Liviu Dragnea. Postul prefateaza interviul cu muzica populara cu tenta nationalista. UPDATE Liviu Dragnea in studioul Romania TV. Urmareste live text pe HotNews. ro declaratiile pe care le va face pe presedintele PSS .

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea.

Tribunalul Bucuresti judeca pe 15 februarie contestatia depusa de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Tribunalul Bucuresti va judeca pe 15 februarie contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul pe data de 3 februarie, anunta News. ro. Presedintele PSD anuntase inca din 24 ianuarie ca va face un demers legal cu privire la pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare primita in acest dosar.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis sa aiba un mesaj echilibrat si un apel la calm si la stabilitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba, in Parlament, un mesaj echilibrat, un apel la stabilitate, afirmand ca PSD va da aviz favorabil initiativei presedintelui de a organiza un referendum privind lupta anticoruptie.

Liviu Dragnea, pentru presa straina: Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi si avem acelasi sprijin public

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, pentru o televiziune straina, ca el a vazut milioane de oameni care sprijina partidul pe care il conduce, sustinerea publica fiind aceeasi cu miscarea antiguvernamentala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )