Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul. continuă pe B1

Sedinta de urgenta la PSD: Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu si Florin Iordache s-au intalnit pentru a stabili cum abordeaza mai departe situatia dupa ce au abrogat ordonanta de urgenta (VIDEO)

Situatia tensionata prin care trece Romania in ultima perioada ca urmare a protestelor masive ce au dus la abrogarea ordonantei de urgenta privind modificarea Codului penal a bagat PSD-ul in.

Liviu Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce sa demisioneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze in urma amplelor proteste din tara, iar dupa ce motiunea de cenzura va fi votata in Parlament, premierul Sorin Grindeanu va anunta daca il demite pe.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Premierul Grindeanu si ministrul Iordache vor discuta joi sau vineri. I-am spus prim-ministrului ca decizia in ceea ce-l priveste pe seful Justitiei ii apartine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Justitiei, Florin Iordache, vor avea o discutie, joi sau vineri, iar ca decizia in ce priveste schimbarea sau nu din functie a lui Iordache ii apartine sefului Guvernului.

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu; are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in.

VIDEO Liviu Dragnea: Eu ma consider o persoana foarte cinstita/ Tinta a fost si ramane PSD-ul/ Premierul are toata sustinerea mea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca se considera o persoana foarte cinstita, condamnata pe marginea unui dosar politic. El a afirmat ca face apel la calm si ca tinta a fost si ramane PSD-ul, atunci cand a fost intrebat cum se simte avand in vedere ca exista de cinci zile pancarte care il vizeaza la proteste. Dragnea a declarat si ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze si ca Sorin Grindeanu are sustinerea sa totala, precizare facuta in contextul in care Dragnea si Grindeanu nu au stat impreuna la declaratiile de dupa sedinta PSD si au venit separat la aceasta.

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu. Are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in continuare de sustinerea sa totala.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Politic show: Dragnea a dezvaluit ce regret il macina;Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu: In continuare sunt articole in Codurile penale care sunt declarate neconstitutionale de Curtea Constitutionala a Romaniei;Efectele protestelor: Dragnea ramine sing

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Nimeni nu castiga din escaladarea acestor proteste, nimeni din Romania. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a. Dragnea asteapta reactia lui Iohannis: Daca dupa abrogarea ordonantei protestele continua, inseamna ca a fost un plan pentru proteste. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit.

Premierul Sorin Grindeanu le raspunde protestatarilor: Nu imi dau demisia. Singura modalitate prin care un Guvern poate fi dat jos este prin motiune de cenzura

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, le-a raspuns protestatarilor care ii cer, in starda, demisia, ca nu va renunta la conducerea Executivului. Premierul a mai adaugat ca singura modalitate prin care Guvernul poate fi dat jos este motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )