Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Liviu Dragnea spune ca va anunta marti numele noului ministru al Apararii si ca nu s-a consultat cu Hans Klemm

România Liberă România Liberă,
VIDEO Liviu Dragnea spune ca va anunta marti numele noului ministru al Apararii si ca nu s-a consultat cu Hans Klemm

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii. Nu e nicio criza la MApN

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii, potrivit News. ro. El sustine ca in acest moment nu exista o criza in MApN.

Dragnea: Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii. Nu e nicio criza la MApN

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii. El a adaugat ca in acest moment nu exista o criza in MApN.

Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii; nu e nicio criza la MApN

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii.

Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii; nu e nicio criza la MApN

ACTUALIZARE 16:21 Ludovic Orban: Nu ma astept la nimic bun cu privire la nominalizarea viitorului ministru al Apararii Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aratat astazi pesimist in ceea ce priveste nominalizarea unui nou ministru al Apararii, el apreciind, totodata, ca Executivul nu doreste sa-si onoreze angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei. ------------ Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii.

Liviu Dragnea, reactie dura la adresa Ungariei pe tema liceului de la Targu Mures

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca reactia Ungariei dupa suspendarea activitatii Liceului Romano-Catolic de la Targu Mures este una ,,exagerata. De asemenea, Dragnea.

Liviu Dragnea ia salariul pe card: Daca imi dau numai monezi? Plec cu sacul

Liviu Dragnea spune ca isi ia salariul pe card , pentru ca altfel ar trebui sa plece cu sacul de la casieria Parlamentului.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora despre viitorul Ministerul Apararii (VIDEO)

PSD va propune marti un nou ministru la Aparare, anunta Liviu Dragnea, dupa consultarile din cadrul Biroului Permanent National. Seful social-democratilor tine sa mai lamureasca un aspect: in acest moment.

VIDEO De ce spune Victor Ponta ca Tel Drum este a lui Liviu Dragnea: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman/ Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum/ Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Liviu Dragnea i-a cerut pe cand era vicepremer sa treaca lacul Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman, dar afirma ca a semnat hotararea de guvern fara sa stie ca lacul va ajunge in final la Tel Drum. Ponta mai spune ca Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit si fostul premier Sorin Grindeanu. Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus, mai spune fostul premier. Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani totul despre Tel Drum dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. Ponta declarase intr-un interviu publicat pe data de 5 septembrie de stiripesurse. ro ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca Tel Drum e a lui Dragnea, fara sa-si sustina insa afirmatiile. Ponta il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi certat cu fostul ministru al transporturilor, Dan Sova, reprosandu-i ca firma de asfaltari Tel Drum ar fi dezavantajata de Compania Nationala de Drumuri aflata in subordinea ministrului. HotNews. ro a dezvaluit in luna mai Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca. Tel Drum a dat mai departe lacul Belina in concesiune unei firme controlate de fiul lui Liviu Dragnea, care a renuntat la cesiune in februarie 2017 astfel ca lacul s-a intors la Tel Drum. Vezi aici toate detaliile).

VIDEO Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, se plange de amestec din afara in politica Budapestei. Ce spune despre George Soros, inamicul lui Viktor Orban si Liviu Dragnea

Cu toate ca si Executivul de dreapta de la Budapesta, condus de Viktor Orban, si cel de stanga de la Bucuresti, controlat de Liviu Dragnea, il considera inamicul numarul 1, ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, neaga o actiune concertata a celor doua guverne impotriva lui George Soros .

Liviu Dragnea rade de fobia lui Tudose: Mi-e frica sa plec cu sacosa de bani (VIDEO)

Liviu Dragnea il ironizeaza pe Mihai Tudose. Seful PSD spune ca el nu are curaj sa plece cu banii in punga, asa ca salariul ramane pe card. Gluma lui Dragnea vine dupa ce premierul Tudoe a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )