Libnet.ro
UNICEF

14:30

Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii; nu e nicio criza la MApN

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii; nu e nicio criza la MApN

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii. Nu e nicio criza la MApN

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii, potrivit News. ro. El sustine ca in acest moment nu exista o criza in MApN.

Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii; nu e nicio criza la MApN

ACTUALIZARE 16:21 Ludovic Orban: Nu ma astept la nimic bun cu privire la nominalizarea viitorului ministru al Apararii Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aratat astazi pesimist in ceea ce priveste nominalizarea unui nou ministru al Apararii, el apreciind, totodata, ca Executivul nu doreste sa-si onoreze angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei. ------------ Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii.

Dragnea: Voi propune marti numele viitorului ministru al Apararii. Nu e nicio criza la MApN

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii. El a adaugat ca in acest moment nu exista o criza in MApN.

VIDEO Liviu Dragnea spune ca va anunta marti numele noului ministru al Apararii si ca nu s-a consultat cu Hans Klemm

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )