Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Lovitura zilei: Rafael Nadal, forehandul unic, topspinul incredibil si traiectoria pe lnga fileu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lovitura zilei: Rafael Nadal, forehandul unic, topspinul incredibil si traiectoria pe lnga fileu

Rafael Nadal s-a calificat pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, dupa o victorie lejera in fata tanarului grec Stefanos Tsitsipas, scor 6-2, 6-4, 6-0. in setul al doilea al confruntarii, ibericul a reusit o lovitura de forehand magnifica: mingea a prins un efect superb, a trecut pe langa fileu si a cazut in terenul adversarului. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Cea mai frumoasa lovitura a zilei de marti de la Australian Open a fost reusita de Rafael Nadal. in setul al doilea al partidei cu Frances Tiafoe 39 ATP), ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil. Nadal l-a invins in trei seturi pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2, calificandu-se pentru a sasea oara in semifinale la Melbourne.

LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open (10:30)

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi incearca repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal, iar pe Stefanos Tsitsipas il mai desparte un singur meci de calificarea in prima finala majora a carierei. Apasati aici pentru live video .

LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi incearca repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal, iar pe Stefanos Tsitsipas il mai desparte un singur meci de calificarea in prima finala majora a carierei. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi a incercat fara succes repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal. Apasati aici pentru live video .

Nu e primavara in fiecare zi. Rafael Nadal, victorie categorica in fata lui Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a impus de o maniera categoric, in trei seturi, contra grecului Stefanos Tsitsipas si va juca pentru a cincea oara in cariera cu trofeul pe masa la Australian Open.

Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tstitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009). Se actualizeaza.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )