Libnet.ro
UNICEF

11:15

Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tstitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, n finala la Melbourne - Duel cu Petra Kvitova pentru marele trofeu si pentru locul 1 n lume

Karolina Pliskova nu a reusit sa mai produca o revenire de senzatie precum a facut-o impotriva Serenei Williams, jucatoarea din Cehia fiind invinsa in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-4, de Naomi Osaka. Cap de serie numarul patru, nipona bifeaza a doua finala consecutiva de Grand Slam din cariera - in septembrie a castigat US Open-ul.

LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open (10:30)

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi incearca repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal, iar pe Stefanos Tsitsipas il mai desparte un singur meci de calificarea in prima finala majora a carierei. Apasati aici pentru live video .

LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi incearca repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal, iar pe Stefanos Tsitsipas il mai desparte un singur meci de calificarea in prima finala majora a carierei. Apasati aici pentru live video .

Australian Open. Nadal l-a spulberat pe Tsitsipas si se califica in finala

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, N. 2 mondial, s-a calificat joi in finala Australian Open dupa ce l-a surclasat pe tanarul grec Stefanos Tsitsipas 15 ATP) in trei seturi, 6-2, 6-4, 6-0, in mai putin de doua ore.

Asa am trait Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi a incercat fara succes repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal. Apasati aici pentru live video .

Nu e primavara in fiecare zi. Rafael Nadal, victorie categorica in fata lui Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a impus de o maniera categoric, in trei seturi, contra grecului Stefanos Tsitsipas si va juca pentru a cincea oara in cariera cu trofeul pe masa la Australian Open.

VIDEO Lovitura zilei: Rafael Nadal, forehandul unic, topspinul incredibil si traiectoria pe lnga fileu

Rafael Nadal s-a calificat pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, dupa o victorie lejera in fata tanarului grec Stefanos Tsitsipas, scor 6-2, 6-4, 6-0. in setul al doilea al confruntarii, ibericul a reusit o lovitura de forehand magnifica: mingea a prins un efect superb, a trecut pe langa fileu si a cazut in terenul adversarului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )