Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Ludovic Orban, contre cu Mihai Gadea: M-ati chemat aici ca sa ma certati? / Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre angajarea sotiei intr-o firma care a avut contracte publice. / Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban, contre cu Mihai Gadea: M-ati chemat aici ca sa ma certati? / Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre angajarea sotiei intr-o firma care a avut contracte publice. / Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea

Discutie tensionata joi seara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, intre liderul PNL Ludovic Orban si Mihai Gadea, realizatorul emisiunii. Orban a fost acuzat de Gadea ca a facut un blat dupa ce s-a ferit sa atace in emisiune procurorii, in contextul discutiei despre dosarul sau din instanta, din cauza caruia s-a retras anul trecut din cursa pentru Primaria Capitalei. Domnule Gadea, dumneavoastra m-ati chemat pe mine aici ca sa ma certati?, a reactionat Orban, adaugand ca Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre implicarea fiicei sale in afaceri din domeniul energiei sau despre angajarea sotiei sale intr-o firma care a avut contracte publice. Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea baiatului domniei sale in afaceri cu porcii sau in alte afaceri. continuă pe Hotnews

VIDEO. Ludovic Orban si Mihai Gadea s-au certat in direct la Antena 3. Orban: Nu cred ca l-ati intrebat pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un schimb dur de replici cu realizatorul TV Mihai Gadea, in timp ce era invitatul acestuia intr-o emisiune a postului Antena 3.

Ludovic Orban: Acuz Guvernul de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza Guvernul condus de Mihai Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti pentru cresterea pretului la energie electrica si intentia de.

Mihai Gadea, live pe Facebook din redactia Antenei 3 pentru a transmite un mesaj important

Mihai Gadea i-a facut o mare surpriza colegului si prietenului Adrian Ursu, care isi serbeaza, miercuri, ziua de nastere. Mihai Gadea a transmis live, pe Facebook, imagini din redactia Antena.

Mihai Gadea, anunt minunat pentru telespectatori: Sa dea Dumnezeu sa vedem aceasta minune

Mihai Gadea a facut un anunt extraordinar, marti dupa-amiaza, pe pagina sa de Facebook. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei a anuntat ca apelul lansat in urma cu cateva.

Ludovic Orban: PSD e pe un trend descendent

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca PSD este pe un trend descendent, iar liberalii pe unul ascendent, dupa ce romanii si-au dat seama ca PSD cu o mana da si cu cealalta mana.

Ludovic Orban, atac la adresa sefului PSD: Singurele afaceri care au inflorit in judetul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea si cele de familie

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca singurele afaceri prospere din Teleorman sunt ale clientelei politice a sefului PSD, Liviu Dragnea.

Ludovic Orban: Am fost prejudiciat de un drept al meu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a vorbit in exclusivitate in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, desprescoatere sa din cursa pentru Primaria Capitalei si.

Ludovic Orban, semnal de alarma: PSD pregateste suprataxarea bancilor!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi seara ca, in opinia sa, PSD pregateste o suprataxare a bancilor. Partidul de guvernamant are anumite obiective imagistice dar are si.

Ludovic Orban: Declaratiile lui Kelemen Hunor despre Marea Unire sunt o jignire la adresa natiunii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri seara, la postul Realitatea Tv, ca declaratiile facute de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la Centenarul Unirii sunt o jignire la adresa natiunii.

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Kelemen Hunor. Niciodata nu vom accepta ceea ce isi doresc ei aici

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri seara, ca declaratiile facute de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la Centenar, sunt o jignire la adresa natiunii. Sunt o jignire la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )