Libnet.ro
UNICEF

13:00

Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

In cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii. Banii sunt din bugetele locale si au fost virati de primariile sectoarelor 1 si 2 in conturile societatilor care asigura deszapezirea. continuă pe Hotnews

Un caine pentru sufletul tau: cea mai neobisnuita practica din industria hoteliera iti face viata frumoasa

In cazul in care obisnuiesti sa calatoresti prin lume si nu o faci pentru distractie sau impreuna cu cineva drag, singuratatea poate deveni coplesitoare. Solutia la problema s-ar putea afla in animale de companie. La nivel global, numarul cainilor fara stapan este incomensurabil. Mai grav decat atat este faptul cei mai multi dintre ei isi .

BINTERVIU: Un psiholog si un teolog lupta pentru conducerea UBB, cea mai mare universitate din Romania, cu un buget de 120 de milioane de euroan

Cea mai mare universitate din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, Babes-Bolyai, isi cauta rector. La alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, in 3 martie, s-au inscris doi candidati: profesorii universitari Daniel David si Ioan Chirila. Adevarul a realizat un interviu in oglinda cu cei doi competitori, in care acestia sumarizeaza viziunea lor asupra dezvoltarii universitatii.

Apelul conducerii R. Moldova: Evenimentele tragice din 1992 cea mai trista fila din istorie

Evenimentele tragice din 1992, relative la conflictul transnistrean, au constituit cea mai obscura si trista fila din istoria moderna a tarii. Consecintele acelor confruntari armate se mai fac inca resimtite in societatea moldoveneasca, avand un impact vizibil asupra vietii politice si socioeconomice a intregii tari.

Descoperire uimitoare: cea mai intensa explozie din spatiu de la Big Bang

Astronomii au descoperit recent cea mai intensa explozie observata in spatiul cosmic din ultimii 13,8 miliarde de ani, de la Big Bang. Cercetatorii sunt de parere ca emisia uriasa de energie.

Cele mai vechi afaceri din lume inca in viata. Cea mai batrana companie din Romania este un producator de bere

Business Financing Marea Britanie a publicat recent o harta interesanta care arata care este cea mai veche companie din aproape) fiecare tara din lume.

Wall Street inchide in crestere sustinuta recuperand din pierderi Dow, cea mai mare crestere intr-o zi din istorie

Bursele americane si-au revenit luni, cu indicele Dow Jones inregistrand cea mai mare crestere dintr-o zi din istorie, de 1. 294 de puncte, relateaza AFP. Dow a crescut 5,1%, iar Nasdaq cu 4,49%,.

Canada si blocada - De ce transportul feroviar din a doua cea mai intinsa tara a lumii a fost paralizat aproape trei saptamani

Canada are a cincea cea mai intinsa retea feroviara a lumii si in aproape toata luna februarie transportul de marfa si de calatori a fost paralizat pe o buna parte din retea din cauza protestelor impotriva unui proiect energetic. Lucrurile nu s-au rezolvat inca, iar companiile feroviare au trimis oameni in somaj. in articol puteti citi despre legatura dintre cai ferate si resurse, despre un moment esential din istoria Canadei si despre un prezent complicat in care echilibrul este greu de mentinut.

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat.

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )