Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Mai multe celebritati, parte dintr-un proiect de incurajare a elevilor inainte de inceperea scolii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multe celebritati, parte dintr-un proiect de incurajare a elevilor inainte de inceperea scolii

Ana Blandiana, Maia Morgenstern, Melania Medeleanu si Medeea Marinescu sunt parte dintr-o campanie de incurajare a copiilor care urmeaza sa inceapa un nou an scolar. continuă pe Adevărul

Proteste in Belarus. Mai multe femei au fost retinute la Minsk, la o manifestatie in sprijinul opozantei Maria Kolesnikova, acuzata de tradare de tara VIDEO

Mai multe femei au fost retinute, miercuri seara, la Minsk, de catre fortele de ordine care incercau sa disperseze o manifestatie in sprijinul Maria Kolesnikova, opozanta arestata zilele trecute. Potrivit organizatiei belaruse pentru drepturile omului Viasna, fortele de securitate au retinut cel putin 13 femei care participau la miting.

Mai multe cazuri de COVID-19 depistate in randul profesorilor din Vaslui. Elevii trebuie sa vina in continuare la ore daca scolile sunt in scenariul verde

Mai multe cazuri de coronavirus au fost descoperite in randul profesorilor din Vaslui, cu cateva zile inainte de inceperea scolii. Nu mai putin de 11 cadre didactice din judetul Vaslui sunt infectate cu.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Negociatorul britanic David Frost: Marea Britanie si UE trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial

Marea Britanie si Uniunea Europeana trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial, a declarat joi negociatorul britanic David Frost, dupa ultima runda de discutii referitoare la relatiile viitoare dintre cele doua parti, transmite Reuters.

Mai multe angajate, agresate sexual de catre directorul institutiei publice in care lucrau

Directorul unei institutii publice din judetul Covasna este acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe functionare. Barbatul isi chema angajatele in birou si le obliga sa intretina relatii sexuale cu el. Una.

Coronavirus in Romania: Cele mai multe cazuri, tot in Bucuresti. in doua judete au fost raportate doar cate 2 cazuri

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost raportate, joi, tot in Bucuresti - 201. Urmeaza judetul Bacau, cu 82 de infectii in ultimele 24 de ore, si Timis - 69.

Avocata: Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei Starea sa de sanatate s-a agravat

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat joi ca starea de sanatate a fostului presedinte PSD s-a agravat in ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii injuste luate la nivelul ANP si Penitenciarului Rahova, acesta avand mai multe hernii la nivelul coloanei.

Comisia Europeana vrea ca platformele online sa depuna mai multe eforturi in combaterea dezinformarii

La doi ani dupa ce au convenit asupra unui cod de bune practici autoreglementat pentru combaterea dezinformarii, Facebook, Google, Twitter si alte companii tech trebuie sa depuna mai multe eforturi pentru a deveni mai eficiente impotriva stirilor.

Arges: Situatia epidemiologica inregistreaza o evolutie favorabila. Cele mai multe scoli incep cursurile dupa scenariul verde

Cele mai multe institutii de invatamant din judetul Arges vor incepe cursurile, in 14 septembrie, cu toti elevii in banci. Peste o suta de unitati scolare au optat pentru un scenariu mixt, verde si galben, in timp ce 50 de scoli se afla in situatia de a-i chema pe elevi la cursuri dupa scenariul galben. in comuna Vedea, unde rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori, situatia inca se analizeaza.

Netflix sfideaza pandemia: vrea sa lanseze mai multe titluri originale in 2021 decat anul acesta

Seful Netflix este inca increzator ca in 2021 vor fi lansate mai multe titluri originale Netflix decat anul acesta. Recunoaste insa ca, odata cu pandemia care afecteaza productia, in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )