Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Mai putin de 10% din joburi pot fi complet automatizate, dar tot mai multe firme vor lucra cu roboti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mai putin de 10% din joburi pot fi complet automatizate, dar tot mai multe firme vor lucra cu roboti

Doar un job din zece poate fi complet automatizat, spune producatorul de roboti colaborativi Universal Robots, in contextul in care se discuta tot mai mult de faptul ca robotii vor lasa oamenii fara locuri de munca. Pentru restul de personal robotii doar vor usura munca sau va fi nevoie de recalificari. Compania care activeaza si in Romania, mai declara ca circa jumatate dintre robotii colaborativi cobotii) vanduti aici sunt folositi de firme mici si mijlocii. VIDEO Cum functioneaza cobotii. continuă pe Hotnews

VIDEO Mai putin de 10% din joburi pot fi complet automatizate, dar tot mai multe firme vor lucra cu roboti -*- VIDEO Mai putin de 10% din joburi pot fi complet automatizate, dar tot mai multe firme vor lucra cu roboti

Doar un job din zece poate fi complet automatizat, spune producatorul de roboti colaborativi Universal Robots, in contextul in care se discuta tot mai mult de faptul ca robotii vor lasa oamenii fara locuri de munca. Pentru restul de personal robotii doar vor usura munca sau va fi nevoie de recalificari. Compania care activeaza si in Romania, mai declara ca circa jumatate dintre robotii colaborativi cobotii) vanduti aici sunt folositi de firme mici si mijlocii. VIDEO Cum functioneaza cobotii.

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Programul de stat Prima Casa devine functional in mai putin de o saptamana

In mai putin de o saptamana, programul de stat Prima Casa urmeaza sa devina functional, anunta autoritatile. Astfel, din 26 martie, cetatenii pot depune cereri de finantare la bancile care au semnat contracte de colaborare cu Ministerul Finantelor si Organizatia pentru Dezvoltarea intreprinderilor Mici si Mijlocii ODIMM).

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

Romania isi vinde pamantul la cel mai mic pret din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana, dupa ce pretul mediu pentru un hectar era in 2016 sub 2. 000 de euro, scrie Digi24.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Roman (PNL): Primarii si presedintii de consilii judetene - obligati sa taie 10% din banii de investitii si sa i transfere la protectie sociala

Deputatul PNL Florin Roman a declarat miercuri ca, in urma adoptarii in Parlament a ordonantei de urgenta 90/2017, alianta PSD - ALDE a furat o jumatate de miliard de lei din bugetele autoritatilor locale, primarii si presedintii consiliilor judetene fiind obligati sa taie 10% din banii pentru investitii si sa ii transfere la partea de protectie sociala.

Cea mai sexy femeie din lume s-a dezbracat in luna de miere si s-a expus pe Instagram

Emily Ratajkowski, caci despre ea este vorba, si-a incantat cei aproape 17 milioane de followersi de pe Instagram, cu cateva poze incendiare din proaspat incheiata sa luna de miere.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )