Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai sexy femeie din lume s-a dezbracat in luna de miere si s-a expus pe Instagram

ADPM ADPM,
Cea mai sexy femeie din lume s-a dezbracat in luna de miere si s-a expus pe Instagram

Emily Ratajkowski, caci despre ea este vorba, si-a incantat cei aproape 17 milioane de followersi de pe Instagram, cu cateva poze incendiare din proaspat incheiata sa luna de miere. continuă pe ADPM

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Facebook primeste avertismente de la cea mai mare democratie din lume: Nu toleram furtul

Facebook a primit avertismente miercuri din partea ministrului tehnologiei informatiei din India cu privire la orice incercare de folosire abuziva a datelor sau de manipulare a alegerilor in aceasta.

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

Urmatoarea cea mai profitabila si mai mare afacere internationala. Cel mai bogat om din lume, fondatorul Oracle, dar si creatorii Google pariaza pe asta

Urmatorul cel mai mare business din lume este unul desprins parca din filmele SF. Cei mai bogati oameni din lume investesc in tehnologie si medicina menita sa opreasca procesul de imbatranire. Jeff Bezos,.

FOTO! Era una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum s-a ingrasat enorm! Drew Barrymore a devenit supraponderala si aproape ca nu o mai recunosti!

Altadata supla si fit, Drew a cam pierdut lupta cu kilogramele. Starul hollywoodian in varsta de 43 de ani nu se mai bucura in prezent de o silueta ca trasa prin inel, ci dimpotriva! Chiar acum.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Elon Musk ar putea deveni cel mai bogat om din lume. Ce angajament trebuie sa indeplineasca

Actionarii Tesla au aprobat un pachet de actiuni in valoare de 2,5 miliarde de dolari pentru CEO-ul .

Halep se imbogateste: Simona poate da in luna iunie cea mai profitabila lovitura financiara a carierei

Simona Halep are norocul de a juca in cea mai profitabila perioada din istoria tenisului! Asa se si explica faptul ca, ajutata de rezultatele ei excelente, romanca a strans pana la varsta de 26 de ani peste 23 de milioane de dolari din premii.

Minuta unei decizii de condamnare la inchisoare pe viata. Cum a decis judecatorul de la Tribunalul Alba cea mai grea pedeapsa din legislatia romana

Instanta de la Tribunalul Alba care l-a condamnat la inchisoare pe viata pe autorul omorului si a tentativei de omor, infractiuni savarsite in iulie 2017 intr-o locuinta din Alba Iulia, a ajuns la aceasta decizie prin contopirea a trei pedepse distincte.

Elvetia: Cea mai veche centrala nucleara din lume a repornit primul reactor

Centrala nucleara elvetiana din Beznau, cea mai veche din lume, a repornit primul sau reactor, dupa ce acesta fusese oprit in martie 2015 din motive tehnice, a anuntat marti firma care gestioneaza centrala, Axpo, citata de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )